Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fenékbe megy a g. nem punciba lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 18:26
11/25 anonim válasza:
parasztok vagytok, de amúgy igazatok van! ez a kérdés nekem nem tűnik tól valósnak, ha pedig unatkozol nem itt kell trollkodni.
és nem, akkor nem lehetsz terhes, mit gondoltál?
12/25 anonim válasza:
Már volt róla szó a fórumon, sikerült is korábban keríteni egy szakértőt, így nem kell hagyatkoznod az előbbi félőrült trollokra. Az orvostudomány hivatalos álláspontja szerint kis kulabákkal vagy terhes.
14/25 anonim válasza:
A 13. hozzászóló nem én vagyok.
15/25 anonim válasza:
Ha kifolyik a p.icsádból a g. és becsorog a p.nádba, akkor miért ne. Amúgy nem.
És bakker, azt nem g.ecinek hívják, hanem pl ondónak. És rövidíteni sem kell.
16/25 A kérdező kommentje:
utolsónak: jólvan nagy okos tán orvos vagy h szakszavakatsz használsz ondó :D és annak mi értelme hogy kiírod az egész szót és teszel közzé 1 pontot ??? -.- g.eci -.-
2012. máj. 29. 19:06
17/25 anonim válasza:
Látom ritka hülye vagy. Próbáld meg leírni azt a g betűs szót pont nélkül, hátha a te gépeden átengedi a trágárság szűrő. És nem kell ahhoz orvosnak lenni, hogy ne a lehető legocsmányabban nevezd a férfiak egyik testnedvét.
18/25 anonim válasza:
Hát persze hogy lehetsz terhes...te is így fogantál!
19/25 anonim válasza:
kedves drága kérdező:)
talán ki kellet volna legalább a 8 általánost járnod és akkor tudnád te gyökér.mennyire szoktál leégni nyaranta?
20/25 anonim válasza:
Kérdező, ez ezért egy kicsit durva volt, más szavakkal is tudtukra adhattad volna hogy gyökerek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!