Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól érdemes vagy ajánlott el kezdeni szedni a fogamzásgátló tabletta szedését?
Hát jah!
A Fogamzás gátló szedése jár némi rizikóval.
Elvileg mikor már megjött az első (ugye érted?) akkor már érdemes elkezdeni ha van valódi szexuális kapcsolatod, illetve ha már 16-17 éves vagy és gondjaid vannak a menstruációval (túl erős/elmarad/összevissza van hol van hol nincs) akkor is érdemes elkezdeni, mert a fogamzásgátló be tudja állítani a ciklusodat.
Előtte menj el nőgyőgyászhoz (vagy mitomén valamilyen illetékeshez) és vele irattasd meg a megfelelőt, mert nagyon sok létezik és csak ő képes megmondani a neked megfelelőt.
Vagy haz ez valamilyen úton módom problémás akkor is sokféle praktika van a gyereknemzés elkerülésére.
PL.: Gumi (fontos hogy csak gyógyszertárban vegyed DE KOMOLYAN!)
"Pest előtt kiveszem" módszer.
Na meg ugyis tudod ezeket szerintem :)
én 16 évesen kezdtem, most 24 vagyok, és semmi bajom, rendszeresen járok rákszűrésre.
vannak itt ilyenek, akik megpróbálnak elijeszteni, meg sorolják a bajaikat, namármost igen, ez megtörténhet. de kevesebbszer lesz bajod a tablettától, mint ahányszor az óvszer kiszakad és lesz tőle gyereked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!