Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előző két alkalommal három nappal előbb jött meg. Moat három napja késik, de nagyon görcsölök, amit eddig soha nem tapasztaltam. A barátommal mindig védekezünk gumival. Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 16:36
1/6 anonim válasza:
Ha nem lukadt ki a gumi akkor nem lehetsz terhes , viszont ha véltelen kilukadt és nem vetéttek észre akkor lehetsz de 3napő késés meg nem jelenti hogy terhes vagy várj még egy kicsit aztán ha továbbra sem jön meg csinálj tesztet
2/6 anonim válasza:
hú, hasonló helyzetben vagyok. hónapok óta előbb jön meg, mint számítok rá, most meg már 2 napja késik. és én is napok óta görcsölök, pedig csak a vérzés első napján szoktam.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) akkor írj ha van valami változás! :)
2012. máj. 23. 19:38
4/6 anonim válasza:
szia! na, én vagyok, aki utoljára írt. nekem tegnap végülis megjött, pedig már teljesen lemondtam róla. 6 napot késett, de mind a 6 napban fájt a hasam, a hátam, és amikor végre megjött, egész nap nagyon szenvedtem, pedig csak az első pár órában szoktam... te hogy állsz?
5/6 A kérdező kommentje:
nekem 4 napot késett, és végülis nem volt semmi gáz, csak a szokásos. de nagyon megkönnyebbültem :)
2012. máj. 30. 16:13
6/6 anonim válasza:
na, ennek örülök:) és végre valaki, aki védekezik is rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!