Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy hónap után már védett vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tade kérdése:

Egy hónap után már védett vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom már sokan feltették ezt a kérdést, de most kezdtem el szedni a Belara tabit,vagyis az első hónapon mar túl vagyok (külföldön élek) es most tartok a 7 nap szünetnél.Szeretnek màr együtt lenni a párommal, ugye már védett vagyok és belémélvezhet?
2009. jún. 28. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Már egészen biztosan védett vagy! Én 9 nap után voltam együtt a barátommal minden egyéb védekezés nélkül és nem lett baj. A legtöbb tabletta már az első naptól véd. (de azért 1 hét a tuti)
2009. jún. 28. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
igen, védett vagy.
2009. jún. 28. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, biztos védett vagy, ha rendszeresen szeded a gyógyszert, mostmár elmehet a barátod, ha még nem vagy benne biztos(ami kizárt) akkor még használjatok kiegészítő védekezést, és ennyi, DE AM SZERINTEWM MÁR VÉDETT VAGY
2009. jún. 28. 21:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a gyors választ.
2009. jún. 28. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Biztosan védett vagy :) A tabletták az első szemtől védenek, ha a menstruáció első napján vetted be a legelsőt. Ha nem a menstruáció első napján, hanem a vérzés 2. illetve 5. napján, akkor egy hétig kell kiegészítő védekezést alkalmazni :) Te bőven benne vagy az 1 hónappal, nyugodtan legyetek együtt ahogyan csak szeretnétek :)
2009. jún. 28. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!