Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátló módszerek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátló módszerek vannak 35 év felett?

Figyelt kérdés

35,5 éves vagyok.Újra elkezdeném szedni a Femodent,de sok rosszat olvasok,hogy 35 év felett már nem javasolt a szedése a fogamzásgátló tablettáknak.Ajánlanátok valamit?

Ti,hogy védekeztek?A megbízok alap kizárva mivel már van 4 gyerkőc.

2012. máj. 23. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9-es! Sehol nem írtam, hogy a Diane 35 35 évesnek való, ezt hol olvastad? Igen, bőrprobrémára és PCOS szindrómára kaptam. Ne haragudj, de ha tisztességesen nem tudsz reagálni, akkor inkább ne tedd! Én annyit jeleztem, hogy ha ezt a legdurvábbnak kikiáltott fogigátlót felírták nekem - hosszas kivizsgálást nem mellőzve 37 évesen,egy olyan nőgyógyász aki nem mellesleg a családom barátja, tehát megbízom benne, akkor egy normál fogamzásgátlótól 35 évesen sem kell tartani. Talán még kevésbé árt, mint 16-17 évesen... Te pedig, kedves kilences, kabbe
2012. máj. 24. 17:25
 12/12 anonim ***** válasza:

"és vannak kifejezetten 35-ön felüli fog.gátlók...pl diane 35 stb..."

Ezt te írtad, drága! Ami magyarul azt jelenti, hogy szerinted a Diane 35 kifejezetten 35-ön felülieknek való.

2012. máj. 24. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!