Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Bnőm elfelejtett egy tabit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bnőm elfelejtett egy tabit bevenni. Lehet ebből még baj?

Figyelt kérdés
Pénteken délután együtt voltam a bnőmmel és aznap este elfelejtette bevenni a tabit, és ezt csak másnap este vette észre. Amikor elolvasta a betegtájékoztatót ott az állt, hogy ha elfelejtette bevenni akkor, ha eszébe jut azonal vegye be, mégha ez 2 szem bevételével is jár. Tegnap este kettő tabit vett be? Igaz nem lehet baj?
2009. jún. 28. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt, csak én nem egyszerre vettem be a 2 bogyót, mert nem úgy jött ki. Nem lett gond.
2009. jún. 28. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
majd kiderül, ha megjön neki, de a biztonság kedvéért csináljon egy tesztet vagy 3 hét múlva az senkinek sem árthat. a fogigátló meg nem vitamin hogy hopsz elfelejtettem, súlyos következményei lehetnek de minimum pár hét aggódás, rettegés. állítsatok telót vagy vmit hogy ne felejtse el.
2009. jún. 28. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. lehet belőle baj. Oké h pótolni kell, de ha pótolja nem azt jelenti h nem kell mellette védekezni, hiszen 24 órát hagyott ki. Lehet terhes, mivel az estére/másnap délelőttre már nem védett a gyógyszere.
2009. jún. 28. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem védekeztek utána még 1 hétig, lehet baj. AZt se feledd, hogy a spermák még tovább élnek a méhben, petevezetékben.
2009. jún. 28. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!