Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízlalnak a fogamzásgátló tabletták?
Igen ez is 1 Yoo Ötlet:) A Pizza és a Mc'Dondalds, csoki, meg egyéb nekem is kifogástalanul mennek.:( Ez a baj:D
Köszike a válaszokat:)
Az elözö válaszoló ( Plussz 2 kosárméret ill. -5kg) megkérdezhetem h melyik tablettát szeded?
Persze ez szervezettől függ, csak kiváncsi vagyok:)
akik híznak mellette, azok az étvágynövelő hatásuk miatt többet esznek, észre sem veszik.
Amúgy én Volinát szedek, nekem csökkentette az étvágyamat, már 35 kg-t fogytam (95-ről indultam..)
Na Lányok Az Szép:)
Akkor én legelőször kifogtam a Lehető legrosszabbat.
Majd tartok egy kis megbeszélést a nődokival... Valami oan kéne ami kifejezetten fogyaszt:)
Utolsó Válaszadó: Igen Van Benne Igazság... Én sem voltam Soha ilyen mint most. 162Cm Vagyok és 76kg??:OOOO Szerintem elég gáááz, próbálok kevesebbet enni, mint eddig... De nem mozdul egyenlőre lejjebb a mutató:(
Amíg nem kezdtem el szedni a tablettát. 58-60Kg között mozogtam. Valahogy akkor jobban Éreztem Magam, Mint most:( :S
Köszike a Válaszokat:)
Illetve...
Lehet h hülye kérdés, de ugye mivel abbahagytam a szedést, elvileg ezek a hatások el kéne h múljanak nem?
Mármint ezt nem úgy értem h a kilok is elmúlnak rólam..:)
Hanem h megszűnik, ez a hatás, és visszaállok a "rendes üzemmód"-omba:)
"akik annyit se értenek hozzá mint tyúk az ábécéhez és csak azt szajkózzák mint egy gép"
Drága, kedves, okoskám! Az álterhesség egy nagyon ritka, rendkívül komoly betegség!
A fogamzásgátló KIKAPCSOLJA a ciklust, de nem hoz létre álterrhességet!:)) Istenem.. Akkor poztívat tesztelnél! Ebbe bele sem gondoltál?
Na nekem ilyen ne magyarázzon, hogy milyen h*lye vagyok.
Különben igen, HÍZÁSRA HAJLAMOSÍT, ami nem egyenlő azzal, hogy hízol tőle :) A te szavaiddal nekem adsz igazat. Nem tűnik fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!