Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 21 napig szedtem a fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FJúlia kérdése:

21 napig szedtem a fogamzásgátlót és 3 nappal utána kicsit vérzek! Mi lehet ennek az oka? Ez baj szerintetek?

Figyelt kérdés

2012. máj. 22. 09:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
honnan tudnám basszus amikor elsőnek szedek fogamzásgátlót-,-`` az orvos meg nem mondott semmit csak annyit h 21. szem után rá egy hétre kell megjönnie szal. nemtudom miért nem lehet egy normális választ adni tisztelet a kivételnek ;) puxi nektek;)
2012. máj. 22. 20:02
 12/18 anonim ***** válasza:
21 szem után rá egy hétre kell elkezdeni a következő levelet. Amúgy meg kiscsillag: betegtájékoztató, nem tüzelőnek adják.
2012. máj. 22. 20:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Így van, ha elmegyek az orvoshoz addig ki sem jövök a rendelőből amíg el nem mondja hogy hogy kell szedni. Ezért találták fel a betegtájékoztatót, hogyha az orvos nem magyarázná el érthetően akkor onnan lehessen egy kis ihletet meríteni. Én amikor elmentem kiíratni fogamzásgátlót előtte feltérképeztem hogy hogy is kell ezt használni, és nyújt-e elég védelmet. sajnálom hogyha rosszul esik amiket írunk, de hidd el nekem ez senki részéről nem rosszindulattal volt, csak nem értjük hogy miért nem olvastad el a betegtájékoztatót. De ha adódik még kérdésed tedd fel nyugodtan!:)

Tudod ez olyasmi volt, mintha elmennék az orvoshoz felírna nekem antibiotikumot, és kijövök úgy a rendelőből hogy nem írta rá az adagolást. Na de ha nem írta rá akkor megnézem a betegtájékoztatót hogy mennyit lehet belőle bevenni maximum. Legközelebb légy körültekintőbb.:))

2012. máj. 23. 08:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Erősen kétlem, hogy az orvos ilyet mondott volna, hogy "a 21 szem után egy hétre fog megjönni". Az eléggé abnormális lenne, ugyanis akkor már el kell kezdeni szedni a következőt. A 6.-7. nap még belefér, de a 8. már nemigen.
2012. máj. 23. 10:57
 15/18 anonim ***** válasza:
# 6/14 05-22 11:11 Te meg tudatlan vagy, van menstruáció!
2012. máj. 30. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:

FJúlia

Nem!

2012. máj. 30. 14:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem, nincs menstruáció. A menstruáció a természetes ciklus egy szakasza, és még egyszer mondom: ez ki van kapcsolva a bogyó által. Úgyhogy akár a fejed tetejére is állhatsz, és terjesztheted ezt a marhaságot, de akkor sincs menstruáció ilyenkor.
2012. máj. 30. 16:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Honnan kéne tudnod? Onnan drágám, hogy az orvostól meg kéne kérdezni. "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát". Ha nem kérdezed meg tőle, akkor nem tudod. Ha megkérdezted volna, elmondta volna. Ez a te hibád. Nem minden orvos mondja el magától az egész betegtájékoztatót - a te dolgod, hogy vigyázz a saját egészségedre. Olyan gyógyszert be sem veszek, amit nem tudom mire jó és mi lesz a hatása. Bár ezt munkámból adódóan nevelték belém, mert a betegeknek sem adok be olyan gyógyszert, amit nem ismerek - hiszen honnan tudnám milyen hatásra számíthatok...

Ennyi. Tájékozódni kéne...

2012. máj. 30. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!