Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 napig szedtem a fogamzásgátlót és 3 nappal utána kicsit vérzek! Mi lehet ennek az oka? Ez baj szerintetek?
Így van, ha elmegyek az orvoshoz addig ki sem jövök a rendelőből amíg el nem mondja hogy hogy kell szedni. Ezért találták fel a betegtájékoztatót, hogyha az orvos nem magyarázná el érthetően akkor onnan lehessen egy kis ihletet meríteni. Én amikor elmentem kiíratni fogamzásgátlót előtte feltérképeztem hogy hogy is kell ezt használni, és nyújt-e elég védelmet. sajnálom hogyha rosszul esik amiket írunk, de hidd el nekem ez senki részéről nem rosszindulattal volt, csak nem értjük hogy miért nem olvastad el a betegtájékoztatót. De ha adódik még kérdésed tedd fel nyugodtan!:)
Tudod ez olyasmi volt, mintha elmennék az orvoshoz felírna nekem antibiotikumot, és kijövök úgy a rendelőből hogy nem írta rá az adagolást. Na de ha nem írta rá akkor megnézem a betegtájékoztatót hogy mennyit lehet belőle bevenni maximum. Legközelebb légy körültekintőbb.:))
Honnan kéne tudnod? Onnan drágám, hogy az orvostól meg kéne kérdezni. "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát". Ha nem kérdezed meg tőle, akkor nem tudod. Ha megkérdezted volna, elmondta volna. Ez a te hibád. Nem minden orvos mondja el magától az egész betegtájékoztatót - a te dolgod, hogy vigyázz a saját egészségedre. Olyan gyógyszert be sem veszek, amit nem tudom mire jó és mi lesz a hatása. Bár ezt munkámból adódóan nevelték belém, mert a betegeknek sem adok be olyan gyógyszert, amit nem ismerek - hiszen honnan tudnám milyen hatásra számíthatok...
Ennyi. Tájékozódni kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!