Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlótól enyhülni fog a fájdalom?
Figyelt kérdés
a menstruációm 2. napján olyan szinten görcsöl a hasam hogy 10 szer leizzadok félóra alatt folyamatosan hányok a fájdalomtól sírok remegek sokszor majdnem el is ájultam. kb semmilyen fájdalom csillapító nem hat vagy csak nagyon kicsit enyhíti még a legerősebbek sem jók még nem voltam nőgyógyásznál de most már el kell mennem mert nem bírom ezt a fájdalmat sokan mondták hogy valószínűleg fel fog írni fogamzásgátlót és attól majd enyhül ez az egész van/ volt valaki ilyen helyzetben? tapasztalataitok le tudnátok írni, mert nagyon kíváncsi lennék hogy mit lehet ezzel kezdeni
nagyon rossz
2012. máj. 19. 22:31
11/13 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ez egyre erősödik egy éve kezdődtek a fájdalmak és azóta egyre szarabb nem hiszem hogy magától el fog múlni vagy enyhülni fog :/
2012. máj. 20. 09:32
12/13 anonim válasza:
Az ilyen mértékű fájdalom nem normális. Inkább vizsgáltasd ki magad normálisan, mert lehet, hogy vmi bajod van. Pl. endometriózis.
13/13 anonim válasza:
23 éves vagyok, novemberben kezdtem el fogamzásgátlót szedni. A fájdalom nem enyhült, csak a vér mennyisége csökkent. Ugyanúgy fáj a vérzés előtt 1-2 nappal, a vérzés első 2-3 napjáig. Viszont sokkal kevesebb vér folyik ki belőlem, nekem inkább ez okozott gondot (óránkénti tamponcsere, aggódás, hogy vajon átázok-e...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!