Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehet gumi nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet gumi nélkül vagy azért használjunk?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek már 1 éve. Most fordult elő először hogy kellett szednem antibiotikumot. a Nőgyógyász azt mondta h 1 hétig alkalmazzunk kiegészítő védekezést. Már szeretnénk együtt lenni és tegnap járt le az egy hét. Az óvszertől nagyon félek mert elég sokszor kilyukadt nálunk, lehet bénák vagyunk és azért. De tudnátok tanácsot adni? Volt valaki ilyen helyzetben?

2012. máj. 17. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:

sztem azért lyukadt ki sokszor, mert nem tudjátok normálisan (szabályosan) feltenni.

keressetek rá google-n...

(ezt most nem b.szogatásból írtam)

2012. máj. 17. 14:25
 2/4 Évike147 ***** válasza:
ha a doki azt mondta, hogy egy hét, és lejárt, akkor szerintem semmi akadálya, ha mindig rendszeresen szedted a gyógyszert nem lehet semmi gond. ha ráparázol annál rosszabb. az óvszert sokan nem tudják normálisan használni, mert van akinek nagyon idegen, de tényleg igaza van az előttem szólónak, azért nézzetek utána, ha még nem bíztok az 1 hétben.
2012. máj. 17. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha 1 hétig kell kiegészítő védekezés, és az már lejárt, akkor mi a kérdés? Akkor már elég a fogamzásgátló is, nem? Vagy vmit rosszul értelmezek?
2012. máj. 17. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen csak félek hogy még nem fog hatni a fogi tabi:S
2012. máj. 17. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!