Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Információt szeretnék azzal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Információt szeretnék azzal kapcsolatban ha szeretkezés után égő, csípő érzést érzek és ha nem gomba az szexalergia esetleg? Valakinek van eben tapasztalata? Ezt hogy lehet kezelni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 16. 23:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2012. máj. 17. 09:11
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. máj. 17. 09:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt, mikor elkezdtem a fogamzásgátlót és gumi nélkül csináltuk. Azt mondta a doki, hogy nem vagyok gombás, csak egy 50 perces szeretkezés eléggé megviseli a hüvely nyálkahártyáját és szépen kidörzsölődött (pedig minden elég nedves vagyok..)és a sperma meg ezeket a mikrosebeket csípi.
2012. jún. 30. 13:33
 14/14 cydor válasza:

egyszerű

ha nincs fertőzés (akár mono nukleózis is szóba jöhet) akkor kidörzsölődés is lehet az ok (sőt elég gyakran) használjatok sikosítót, lehetőleg olajmentes vízbázisú teafalolajosat keress, lehet hogy drágább, de ha mégis van sérülés az fertőtlenít. ha nagyon érzékeny vagy antalvali.hu-n a lenmag alapu sikosítással pedig biztos nem lősz félre, bár kicsit macerásabb.

33F

2015. jan. 4. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!