Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van egy nagy problémám! Segítség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagy problémám! Segítség?

Figyelt kérdés
Van az osztályunkba egy lány aki "lefeküdt" a barátjával, de a barátja nem élvezett le közben. A menzesze késik már 3. napja. Lehet, hogy terhes? És hogy mondja el a szüleinek ha az? 14/l (Nem én vagyok az a lány!)
2012. máj. 16. 18:54
1 2
 1/13 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetbe voltam:(Vegyen egy terhességi tesztet...Vagy beszéljék meg a barátjával még egyszer és együtt menjenek el nő gyógyászhóz:)
2012. máj. 16. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem élvezett bele a lányba, akkor nehezen lehet terhes, de egy teszt nem árt...
2012. máj. 16. 19:01
 3/13 Centurio77 ***** válasza:
3nap az semmi, majd ha késik vagy 2-3hete na akkor van gond! Az nem érdekes hogy nem élvezett el mert az előváladékban is lehetnek spermiumok. Jobb lesz ha elmondja a szüleinek minél előbb, (jó tanács)! 14évesen nem gondoltak a védekezésre? És miért kell 14évesen sexelni?
2012. máj. 16. 19:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy hülyék én is lecsesztem mind2-őt, de ha egyszer a barátaim akkor segítenem kell nekik valahogy! Köszönöm a segítségeteket!
2012. máj. 16. 19:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Jó értem, de nem írhattam úgy ki, hogy van a barátnőmnek egy problémája! Szerinted én értem? Nem! De ha már csinálták legalább megpróbálok segíteni! Mert a barátaim!
2012. máj. 16. 19:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Te miért nem dugsz? Jó dolog az hidd el. Mondjuk védekezni nem árt.
2012. máj. 16. 19:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Mi közöd hozzá?
2012. máj. 16. 19:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezen te nem is tudsz segíteni. Vennie kell egy terhességi tesztet, és ha pozitív lesz akkor nincs mese, el kell mondani a szülőknek.

Csak azt nem értem, hogy 14 évesen mi a csudáért kell (védekezés nélkül ráadásul!) szexelni... nem érzitek ennek a súlyát?!

2012. máj. 16. 19:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Én nem csinálom ő meg nagynak érezte magát! Mikor elmondta ledöbbentem és felpofoztam! Szóval én sem értem!
2012. máj. 16. 19:14
 10/13 anonim ***** válasza:
tesztet kell csinálnia,az aktustól számított 14. napon :/
2012. máj. 16. 19:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!