Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pecsételő vérzésről pár kérdés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skarma kérdése:

Pecsételő vérzésről pár kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy hete kezdtem el szedni a Yasminelle fogamzásgátló tablettát, a menstruációm első napján. Már csak pecsételő vérzést tapasztalok, de az nagyon zavar... Lehet emellett szeretkezni? És meddig tart?

Ha leállok a gyógyszerrel, mennyi idő alatt múlhat el?

Köszi előre is.

2012. máj. 16. 16:39
 1/3 Évike147 ***** válasza:
ha a párodat és téged nem zavar, nyugodtan szeretkezhettek, általában 1-másfél, nekem pl 2 hétig, de ez csak az első levélnél van, utána nem lesz. nem ajánlom, hogy emiatt leállj a gyógyszerrel, hiszen a következő menses alkalmával már nem lesz ilyen pecsételő vérzés, ezt a kb 1 hetet meg szerintem kilehet bírni. tudom, hogy kellemetlen, de szerintem ezért nem kell abbahagynod.
2012. máj. 17. 14:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Az a baj, hogy bizonyos mennyiségű vérzés azért zavar minket, illetve engem az zavar, hogy a páromat zavarja. Már két hete tart...

2012. máj. 21. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a párodat zavarja, akkor ne feküdjetek le addig. Komolyan ezek a pasik. Szedjél bogyót, de lehetőleg mellékhatásokat ne produkáljon, mert az zavarja őket. Huhh, idióták, persze ma már minden kisfiú nemi életet él, mit csodálkozom?
2012. máj. 22. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!