Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stodette, fogamzásgátló, kinek vált be? Tapasztalatok? Milyen mellékhatásai jelentkeztek a leggyakrabban? Ki mióta szeditek?
Ma este fogom bevenni a harmadik szemet. Sok mindent nem tudok róla mondani :D
(Attól félek csak, hogy nem fog megjönni a 7napos szünetben* :S És akkor mikor fog?^o) Nem értem :S
*-Mert mondta az orvosom, hogy nem lesz egyből rendszeres, mivel ilyen vagyok :/)
Hát szia.. én is 17 éves vagyok:D.. am nekem ma irta fel és azt mondta h már ma be kéne szednem 2 szemet.. ééés akkor állitólag soha nem fog 7végén megjönni.. am.. kicsit félelmetesek a mellékhatások.. igazából.. szerintem én még ma nemtudom bevenni mert nincs pénzem:D kéne kunyizni.. :D na mind1.. valakinek akinek már megvan:tényleg a menstruáció 1. napján kéne bevenni? És ha nem akkor? Akkor mi van?
nagyon köszi :)))
Sziasztok!
Én 22 éves vagyok és már a hatodik levelet szedtem be a stodette tablettából!Soha semmi mellékhatását nem éreztem!Nem volt se fejfájás,se hasfájás,semmi,és az arcom és gyönyörű tiszta tőle!Úgyhogy én bárkinek nyugodt szívvel merem ajánlani a tablettát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!