Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Egy napja késik a mensim, fájnak a melleim, fel vagyok puffadva, amik nekem pms-kor szoktak jelentkezni. A majális után kb.1,5 hétig antibiotikumot szedtem felfázásra.
A pharmatexnek tudtommal nem árt az antibiotikum. Viszont a kémiai irritáció hajlamosíthat a "felfázásra" (hiszen antibiotikum valami baktérium okozta fertőzésre kell)
A ciklusodnál vmi olyat írtál, hogy mindig késik 1-2 napot: ez azt jelenti, hogy a sokat emlegetett 28-hoz számolod? Ha igen akkor nézd át a naptárt és lehet, hogy 29-30 napos a saját ciklusod. A vizsgaidőszak persze felelhet a kavarért és a többi stressz se tesz jót neki.
Ha feltesszük, hogy most mástól kavarodott meg a mensesed, és volt egy teljes védelemmel el nem látott együttlét, akkor onnantól számolj 21 napot és tesztelj, a leírás szerint precízen. Rajta egy csíkot, és a párodnak az óvszerrel való megbarátkozást kívánom.
Szerintem tök mind1 h védekezik az ember, mindenhogy van esély. Ezzel nagyobb az esély a terhességre, viszont nincs semmilyen mellékhatás ami maradandó kárt okozna. Ez a legtermészetesebb módszer de ezzel jár a nagyobb kockázat. Ők döntöttek így, a kérdésre kell válaszolni nem pedig belefolyni mindenbe amihez semmi köze.
Sajnos lehetsz terhes, de gondolom ismered annyira a tested h észrevennéd ha eltérnek a dolgok a szokásostól. És 1 hónapon belül nem szoktak ezek a tünetek jelentkezni. Tesztelj v menj dokihoz ha 1 hétnél tovább késik.
Jah és vmi spermicid gélt is használhatnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!