Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Egy napja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Egy napja késik a mensim, fájnak a melleim, fel vagyok puffadva, amik nekem pms-kor szoktak jelentkezni. A majális után kb.1,5 hétig antibiotikumot szedtem felfázásra.

Figyelt kérdés
megszakitással és naptármódszerrel védekeztünk.
2012. máj. 15. 01:12
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
igen, de ha nem látnád, ott van még egy módszer, ami kombinálva lett a megszakitással. meg aztán ki tudja leellenőrizni, h az tényleg csak megszakitás volt-e, vagy nem sikerült megszakitani.... mármint ami a pearl-indexet illeti.
2012. máj. 15. 11:38
 22/25 anonim ***** válasza:

A pharmatexnek tudtommal nem árt az antibiotikum. Viszont a kémiai irritáció hajlamosíthat a "felfázásra" (hiszen antibiotikum valami baktérium okozta fertőzésre kell)

A ciklusodnál vmi olyat írtál, hogy mindig késik 1-2 napot: ez azt jelenti, hogy a sokat emlegetett 28-hoz számolod? Ha igen akkor nézd át a naptárt és lehet, hogy 29-30 napos a saját ciklusod. A vizsgaidőszak persze felelhet a kavarért és a többi stressz se tesz jót neki.

Ha feltesszük, hogy most mástól kavarodott meg a mensesed, és volt egy teljes védelemmel el nem látott együttlét, akkor onnantól számolj 21 napot és tesztelj, a leírás szerint precízen. Rajta egy csíkot, és a párodnak az óvszerrel való megbarátkozást kívánom.

2012. máj. 15. 16:17
 23/25 A kérdező kommentje:
25 naposak a ciklusaim, átlagban, de párszor előfordult már a késés.. és mindig vizsgák alatt, vagy egy stresszesebb hét eljövetelével, stb.. ciklus.hu-n vezetem pontosan, eddig soha, semmi baj nem volt. igen, az lesz, csinalok tesztet a hétvégén, h minél több idő teljen el, de hátha addig megjön.. a barátom mondta h megbarátkozna a gumival, bár eddig nem nagyon csinálta igy, mert nagyon irritálja, de ha mást nem, minden együttlétnél használunk majd pharmatexet, ha termékeny nap, ha nem.. ezek után.. meg ideje lenne keresnem egy normalis orvost is :( problemas vok, tudom, mert még a vizsgálatot se birom ki, nagyon fáj, multkor tiszta bunkó volt az orvos, ez 1 éve volt kb.. azota nem is mentem.. akkor is uh-ra küldött, mert amúgy nem tudott megvizsgálni, annyira fájt..
2012. máj. 15. 17:13
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem tök mind1 h védekezik az ember, mindenhogy van esély. Ezzel nagyobb az esély a terhességre, viszont nincs semmilyen mellékhatás ami maradandó kárt okozna. Ez a legtermészetesebb módszer de ezzel jár a nagyobb kockázat. Ők döntöttek így, a kérdésre kell válaszolni nem pedig belefolyni mindenbe amihez semmi köze.

Sajnos lehetsz terhes, de gondolom ismered annyira a tested h észrevennéd ha eltérnek a dolgok a szokásostól. És 1 hónapon belül nem szoktak ezek a tünetek jelentkezni. Tesztelj v menj dokihoz ha 1 hétnél tovább késik.

Jah és vmi spermicid gélt is használhatnátok.

2012. máj. 15. 19:53
 25/25 A kérdező kommentje:
megjött :)))))
2012. máj. 18. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!