Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi adag elfogyasztása után bele lehet-e kezdeni rögtön az új levélbe?
első vagyok
kicsi az esélye hogy ugyanúgy megjön, csak gondoltam figyelmeztetlek előtte. én is csináltam már egyszer nekem nem volt se pecsételés se semmi. Amerikában állítólag a nők több levelet is beszednek így egymás után hogy ne jöjjön meg a menzeszük, de hangúlyozom, évente max egyszer mert azért csinál kavarodást ott bent.
Lányok! Mi a fenének van a betegtájékoztató? Arra, hogy ahelyett egymás félinformációi, helytelen tanácsai szerint cselekedjetek?
Nesze neked betegtájékoztató:
Azt NE tedd, amit az 5-ös javasolt! Helytelen! Ráadásul ha így teszel, lesz egy csonka leveled, ami nem lesz elég a következő hónapra (=nem lesz elég ahhoz, hogy védjen).
A kiírásban feltett kérdésedre válaszolva:
1) - Igen, szedheted szünet nélkül. Egy évben egyszer belefér.
"Mi a teendő, ha késleltetni akarja a menstruációs ciklust
Késleltetheti a menstruációs ciklust (a megvonásos vérzést), ha a tablettamentes időszak helyett azonnal megkezdi egy új csomag Volina szedését. Addig késleltetheti a menstruációját, ameddig akarja, de nem tovább, mint a második csomag vége. A második csomag szedése alatt előfordulhat pecsételés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes időszakot követően folytassa a következő csomag szedésével."
2 - Vagy egy kicsit előrébb is hozhatod úgy, hogy a 7 nap szünet helyett kevesebbet tartasz.
"Mi a teendő, ha meg akarja változtatni a havi vérzés kezdetének első napját
Ha az utasítások szerint szedi a tablettákat, a menstruációja/megvonásos vérzése nagyjából ugyanazon a napon fog kezdődni a tablettamentes időszak alatt. Ha meg akarja változtatni ezt a napot, ezt a tablettamentes időszak lerövidítésével (de sohasem annak meghosszabbításával!) teheti meg. Ha például a menstruációja általában péntekenként kezdődik, és ezt keddre (3 nappal korábbra) akarja változtatni, az új csomag szedését a szokásosnál 3 nappal korábban kell elkezdenie. Ha nagyon lerövidíti a tablettamentes időszakot (például 3 napra vagy rövidebbre), előfordulhat, hogy nem jelentkezik vérzés ebben a tablettamentes időszakban. Ezt követően pecsételést (vércseppecskéket vagy foltokat) vagy áttöréses vérzést észlelhet."
Nőgyógyász mellett dolgoztam.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!