Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azthiszem valamit elrontottam :S Yasminelle f. gátlót szedek. Az utolsó szemnél jártam és otthon hagytam. Úgy számoltam hogy 12 órában még benne vagyok csak sajmos elszámoltam, figyelmetlen voltam. Baj lesz?
Utolsó szemet ki is hagyhatod akár.
3-5. napon szokott megjönni.
Ezenfelül úgy összezagyváltál itt mindent, hogy nem bírom megérteni, mit akarsz.
Elsó vagyok.
Egyébként tudom, hogy hosszú az a betegtájékoztató, de egyszer megéri leülni és végigolvasni, aztán ha valamiről elfeledkezel, fellapozod és megkeresed.
Hát tényleg eléggé összefolytak a mondatok :)Bocsika! A betegtájékoztató úgy írja hogy 1. lehetőség vegyem be a kimaradt szemet és ne tartsak gyógyszerszünetet.2. lehetőség ne vegyem be és tartsak 7 nap gyógyszerszünetet. Nah hát én meg elszámoltam magam a bevétellel mert úgy számoltam még nem telt le a 12 óra és bevettem a szemet. De nem folytattam rögtön a másik levéllel hanem tartok gyógyszerszünetet.
Remélem ez nem zagyválja össze az egész hormonrendszerem :S
Yasminelle-t szedtem, volt velem is ilyen, de én mindig megtartottam a gyógyszerszünetet, pedig volt, hogy elhagytam egy szemet és nem tudtam pótolni, de semmi bajom nem lett. Max. késett egy napot! Énis ráparáztam, de nem lett bajom, semmi nem változott...
Szerintem nyugodj meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!