Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18éven aluliaknak adnak ki gumit?

WOW! Kitörlödött a valaszom! Pedig annyit irtam, csak ha nem ugy lenne, akkor valoszinüleg mar többszörös apuka lennek.
Ebben mi a kifogasolnivalo??? Ki a fene cenzurazza ezeket a valaszokat?!?! Se csunya szo nem hangzott el, sem etnikumokat nem különböztettem... annyi sertö/idiota valaszt lehet olvasni es ezt törlik!?!
Valaszolva: Amikor nem multam meg el 18, akkor nagyaruhazban minden problema nelkül vasarolhattam. Igaz, ez 10 eve volt. Es, nehogy kifogasolja a cenzura: termeszetesen azert, mert semmi massal nem lehet olyan jo vizibombat csinalni!
Persze, ezt is lehet törölni, nem az enyem a honlap, de akkor legyzi vedd mar a faradtsagot, hogy ket sorban leird, mi ellen vetkeztem!

Jogos a kérdés. 10 éve valóban nem volt gond az óvszervásárlás, most kicsit más.
Van az a nem olyan régi törvény, miszerint 18 éven alulinak nem lehet szexuális segédeszközt értékesíteni.
Természetesen az óvszer nem tartozik bele ebbe az árukörbe, de volt már olyan, hogy a túlbuzgó pénztáros csak személyi felmutatása ellenében akarta csak eladni.
A vicc az, hogy 27 éves nő vagyok.
Ha esetleg kekeckedne valaki, akkor teljes nyugalommal válaszolhatsz:
az óvszer NEM szexuális segédeszköz, hanem fogamzásgátlónak minősül, a törvény erre nem vonatkozik.
Nézzen utána, vagy hívja az üzletvezetőt, anyukám jogász! ;)
A védekezés az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!