Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnapelőtt múlt el a vérzésem, és tegnap kiszakadt a gumi. Tehát belém ment a barátom. Szerintetek vegyek be 72 órásat?
Első vagyok.
Tele van gyökérrel ez az oldal, ne foglalkozz velük.
Igen valóan kellemetlen a beszerzés, de jobb előbb túl lenni rajta és a muszáj az nagy úr. A rosszulléttől meg ne félj annyira, én még nem hallottam, hogy ez annyira jellemző lenne, de a ballagás és vendégség után még időben vagy, hogy bevedd és ha netán rosszul lennél hétfőre lemúlik. Amúgy valóban kicsi az esélye a terhességnek, de ezt azért ne kockáztasd.
Simán lehet belőle terhesség is, csak mondom. Sőt, van rá elég nagy esély, mivel nemsoká peteérésed lesz, addig simán eléldegélnek.
Vagy lett spontán peteérésed, ami akár a stressztől illetve egy orgazmustól is lehet...
A barátnőd nővére nőgyógyász, de te itt írod ki a kérdést.
A barátnőd nővére nőgyógyász, de nem mersz/ akarsz egy tablettát bevenni.
Gratulálok, kislány. Igazi, érett nő vagy, nem is értem, mminek neked már érettségi, hiszen szinte túlérett vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!