Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye így a teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye így a teherbe esésnek?

Figyelt kérdés
Tegnap szeretkeztünk, gumival. Aztán rá egy fél órára betette csak simán, kis ideig de nem ment el akkor már. Így hogy aktus után történt, nagyobb az esélye a teherbe esésnek? Gondoltam 72 órás tablettát beveszek, hogy biztos ne történjen baj, vény nélkül a gyógyszertárban hozzájuthatok? 23L
2012. ápr. 29. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
esemény utáni tablettát csak orvos írhat fel ha jól tudom! :) " Aztán rá egy fél órára betette csak simán, kis ideig de nem ment el akkor már" Ez mit jelent? :D az ondócsőben maradhat.. szóval lehetséges h hülyeséget csináltatok! :))) csak így tovább.. :D és 23 éves vagy... :DDD Csak gratulálni tudok! :)
2012. ápr. 29. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Juj. Vény nélkül nem adnak ki elméletileg. Az előváladék is tartalmazhat spermát.
2012. ápr. 29. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért olyan jó mindenkinek h berakja 1 percre gumi nélkül? Jó h aztán meg paráztok? Am igen lehetsz mert így nagyobb az esélye h volt sperma az előváladékban.
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

- nincs vény nincs bogyó

- nem valószínű, hogy terhes vagy, de az esély nem nulla.

5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináljatok butaságot :( Vegyél be azért tablettát írass fel nőgyógyásszal... :(
2012. ápr. 29. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Gratulálunk!

Ön a 10.000.000.000-ik felhasználó aki feltette ugyanezt a kérdést!

Nyereménye egy örök tiszteletbeli tagság a tájékozatlan értetlenkedők klubjába, melyet hamarosan elektronikus formában továbbítunk Önnek. Arról is örömmel tájékoztatjuk, hogy nagy eséllyel pályázhat a klub legidősebb értetlenkedője címre. A sorsolást 2012 május 4-én tartjuk.

Üdv,

A Klub Vezetősége

2012. ápr. 29. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Bemész az ügyeletre és mondod a nővérnek, hogy sürgősségi tablettára van szükséged.Ő szól az orvosnak,ő felírja és olyan 6000ft-ba kerül maga a gyógyszer amit 72órán belül kell bevenni.Escapelle,általában 2db tabletta van benne.

Sajnos mindig van esély a megszakításos módszernél,mert az előváladék is tartalmaz életképes spermiumokat!

Szerintem siess dokihoz!

2012. ápr. 29. 13:11
 8/9 anonim válasza:
Én is azt szedem, de utána letusolok és parázok mi lesz.
2012. ápr. 29. 15:49
 9/9 A kérdező kommentje:
minden ok, nem vok terhes...
2012. máj. 20. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!