Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beteges ha egy lány minden aktus után ezt csinálja?
az óvszert megvizsgálja, majd feltölti vízzel és nézi, egy ideig, hogy nem e ereszt.
ez normális, hogy ennyire fél a teherbeeséstől?
hogy szakad ki amúgy a gumi?
mert én azt hallottam a volt kosaras társamtól, hogy neki végig repedt az egész, ami azért feltűnő tud lenni
de barátnőm állítja, hogy pici lyuk is lehet rajta
van már valakinek ilyen téren tapasztalata?
10-es vagyok:
Igen, előfordulhat nagyon pici lyuk is.
Mi már jártunk így.
Ha extra biztosra akartok menni, használjatok spermicides óvszert. Pl. lifestyles fehér (ultra safe). Ez, ha kilyukad is jobban véd, mint a többi.
De ebből nem tanácsos napi 1-2-nél többet, mert a hüvelyváladéknak nem tesz jót (magyarul folyása lehet a lánynak).
27/L
Ja ennyi idősen én is ilyen parás voltam. Nekem az állandó kézmosás volt a fétisem, az akkori pasim úgy nyúlhatott hozzám miután "végzett", hogy bemosakodott kvázi. Utólag tök vicces visszagondolni, hogy úgy jött be a szobába mint egy műteni készülő orvos. A gumit azért nem néztem, mert akkor még odáig nem jutottunk. Szerintem ne foglalkozz vele, ha nézni akarja, nézze. Inkább ez, mint egy gyerek.
Egyébként ki fogja nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!