Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek beteges ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beteges ha egy lány minden aktus után ezt csinálja?

Figyelt kérdés

az óvszert megvizsgálja, majd feltölti vízzel és nézi, egy ideig, hogy nem e ereszt.

ez normális, hogy ennyire fél a teherbeeséstől?

2012. ápr. 27. 17:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

hogy szakad ki amúgy a gumi?

mert én azt hallottam a volt kosaras társamtól, hogy neki végig repedt az egész, ami azért feltűnő tud lenni

de barátnőm állítja, hogy pici lyuk is lehet rajta

van már valakinek ilyen téren tapasztalata?

2012. ápr. 27. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok:

Igen, előfordulhat nagyon pici lyuk is.

Mi már jártunk így.

Ha extra biztosra akartok menni, használjatok spermicides óvszert. Pl. lifestyles fehér (ultra safe). Ez, ha kilyukad is jobban véd, mint a többi.

De ebből nem tanácsos napi 1-2-nél többet, mert a hüvelyváladéknak nem tesz jót (magyarul folyása lehet a lánynak).

27/L

2012. ápr. 27. 18:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök normális.
2012. ápr. 27. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Minden egyes aktus után meg kell vizsgálni, hogy nem-e esett baja az óvszernek! Teljesen normális dolgot művel a bnőd.. és ha egyszer keletkezik rajta egy lyuk amit nem vesztek észre és szépen betesz az életeteknek?
2012. ápr. 28. 08:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja ennyi idősen én is ilyen parás voltam. Nekem az állandó kézmosás volt a fétisem, az akkori pasim úgy nyúlhatott hozzám miután "végzett", hogy bemosakodott kvázi. Utólag tök vicces visszagondolni, hogy úgy jött be a szobába mint egy műteni készülő orvos. A gumit azért nem néztem, mert akkor még odáig nem jutottunk. Szerintem ne foglalkozz vele, ha nézni akarja, nézze. Inkább ez, mint egy gyerek.

Egyébként ki fogja nőni.

2012. ápr. 28. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!