Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az amikor orgazmusod van?
Úgy érzed, mintha meghalnál... :) Megfeszül az egész tested, magadon kívül vagy, és szinte érzed, ahogy átömlik rajtad az a nagyon szuper frissítő érzés :)
21/l
Ezt nagyon nehéz leírni, ezt átélni kell.:D
Amúgy valami furcsa erős, bizsergős, csiklandós érzéshez tudnám talán hasonlítani.
én meg nem tudom megállapítani hogy az e..valami fura érzés bennem is van és ráng a testem és végig járja valami forróság de nem olyan hű de nagy mint amiket itt irnak ...hogy nem tudok magamról meg ilyesmi...
ugyhogy kíváncsian várom:D
nagyon nehéz leírni...én ugy tudnám megfogalmazni hogy minden jó érzés egyszerre...de az biztos hogy az egyik legjobb dolog a világon
24/f
Hat...az egesz tested remeg a gyönyörüsegtöl, szinte kikapcsol az agyad es csak a pillanatnak elsz, minhta ujjaszuletnel,...es felnyögsz a forro erzestol, ami vegigfutotta a tested.
En ha nem vagyunk egyedul a parommal (ugy ertem, hogy a hazban, a szobaban persze egyedul), akkor a kezemet harapom, hogy ne legyek hangos...:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!