Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagy valószínűséggel kisbabát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy valószínűséggel kisbabát várok. Hogyan tartsam el?

Figyelt kérdés
abbahagytam a sulit ezert 8 általánosom van, gyárban dolgozok. a párom jövő héten áll neki dolgozni csak most talált munkát. fogamzásgátlót szedek de mégis megvan pár tünet a terhességemre. elvetetni nincs szívem és nem is akarom. mert szerettünk volna nagyon már, de nem most amikor nincs meg neki a háttér. hogyan tartsuk el? mit csináljunk?
2012. ápr. 22. 11:10
1 2
 11/13 anonim válasza:

Korodtól, munkaviszonyodtól függetlenül kapsz családi pótlékot, és gyest, valamint ha jársz terhesgondozásra, akkor egyszeres anyaságit! Szülést követően, csak arra figyelj, h a TB-d fizetve legyen!

Először teszt, és ha +, akkor nőgyógyász!

2012. ápr. 22. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy biztosan nagyon jó anyuka lennél, de picit elhamarkodtátok.

Értem, hogy "véletlen" volt, de nagyon sok kisgyermek születik hasonló "véletlenek"-ből.

Van aki segítsen a párodon kívül? Szülők?

Próbáld meg folytatni a sulit, akár levelezőn a baba mellett. Egy kis munkával sikerülni fog. Ha az érettségi megvan, akkor már kaphatsz jobb munkát, több fizetést.

Én is dolgoztam gyárba, és ha csak nem 12órázol, tudom milyen keveset keresel.

A párodnak milyen iskolája van? Jól fizető munkát talált?

A pároddal tervezgettétek már az esküvőt?

Ha tényleg szeretnéd megtartani, előre kell gondolkodnod. Nem árt már most gyűjtögetni, és tervezni, mi hogyan lesz majd előteremtve.

Egy nő életében a legboldogabb pillanat amikor anya lesz, és a legszomorúbb, ha eljön az a pillanat amikor azt kell mondania a gyermekének, hogy nincs!

2012. ápr. 22. 23:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a te helyedben elöször is meggyözödnék róla,hogy biztosan terhes vagyok.Azután ráérsz gondolkodni a dolgon.A gyes,és a családipótlék alanyi jogon jár,tehát te is kapod.Ha tényleng szeretnétek már gyereket,akkor semmiképpen se vetesd el!Nekem ismerösőm vetette el az elsőt,és azóta nem lett terhes.Semmilyen orvosi beavatkozás nincsen kockázat nélkül,+ egy lelki terhet is cipelhetsz életed végéig.
2012. ápr. 24. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!