Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy valószínűséggel kisbabát várok. Hogyan tartsam el?
Korodtól, munkaviszonyodtól függetlenül kapsz családi pótlékot, és gyest, valamint ha jársz terhesgondozásra, akkor egyszeres anyaságit! Szülést követően, csak arra figyelj, h a TB-d fizetve legyen!
Először teszt, és ha +, akkor nőgyógyász!
Én úgy gondolom, hogy biztosan nagyon jó anyuka lennél, de picit elhamarkodtátok.
Értem, hogy "véletlen" volt, de nagyon sok kisgyermek születik hasonló "véletlenek"-ből.
Van aki segítsen a párodon kívül? Szülők?
Próbáld meg folytatni a sulit, akár levelezőn a baba mellett. Egy kis munkával sikerülni fog. Ha az érettségi megvan, akkor már kaphatsz jobb munkát, több fizetést.
Én is dolgoztam gyárba, és ha csak nem 12órázol, tudom milyen keveset keresel.
A párodnak milyen iskolája van? Jól fizető munkát talált?
A pároddal tervezgettétek már az esküvőt?
Ha tényleg szeretnéd megtartani, előre kell gondolkodnod. Nem árt már most gyűjtögetni, és tervezni, mi hogyan lesz majd előteremtve.
Egy nő életében a legboldogabb pillanat amikor anya lesz, és a legszomorúbb, ha eljön az a pillanat amikor azt kell mondania a gyermekének, hogy nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!