Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cypromix fogamzásgátlóról mi a véleményetek? Nekem a PCO-m van, arra kell szednem!
A Cypromix elsősorban NEM fogamzásgátló, de van egy ilyen mellékhatása
betegség kezelésére jó, de amúgy nem szabad szedni
Arra jó, amire való. A cisztákat megszünteti, a tüneteket enyhíti.
De azért arra számíts, hogy abbahagyás után visszatér az összes gond, sőt, sokszor még rosszabb lesz a dolog, mint előtte.
Szerintem jobb megpróbálni az okot kezelni.
hogy érted azt hogy rosszabb lessz mint a gyógyszer szedése előtt, mivel oprvos irja fel, így gondolom nem hülyeségből irja fel, ha tudja az orvos hogy utánna rosszabb lessz, akkor meg ez az Ő hibája, mert nem figyelt, és nem tájékoztatott a következményekről, de majd ha megkapom a receptet tőlle, akkor megkérdezem.
Válaszaitokat köszönöm
Úgy értem, hogy bizony rosszabb lehet.
Ha mondjuk eddig kicsit voltál pattanásos, akkor abbahagyás után olyan ragyáid lehetnek, hogy utcára se mersz menni.
Vagy eddig 3 havonta volt vérzésed, abbahagyás után meg sose lesz, max gyógyszerrel.
Nem törvényszerű a dolog, de bizony előfordul, hogy rosszabb lesz utána.
Nem muszáj elhinned, de én szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!