Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vazektómia? (bővebben lent! )
A vazektómia visszafordíthatatlan, így én nem javasolnám. Emellett pedig általában normális orvos meg sem csinálja, ha nincs az illetőnek már vagy 3 gyereke.
Fiatalok vagytok még, nem tudhatjátok mi lesz pár év múlva. Ha feltámad bennetek a vágy, hogy még is szeretnétek egy gyereket, akkor ne ez álljon már az utatokba. Annyi módszer van ma már a védekezésre. Menj el egy jó dokihoz és kérd ki a véleményét, hogy szerinte számodra melyik lenne a legmegfelelőbb.
felejtsd el a vazektómiát!!!!!!! te még fiatal vagy, kitugyja tényleg mit hoza jövö...
inkább a párod köttesse el magát, én aztmondanám...
a spermicid+megszakítás az elég jó, kb annyira mint az óvszer
amúgy vazektómia helyett esetleg gondolkozzatok el a spirálon
azt se szokták feltenni még nem szült nőnél, de az talán könnyebben visszafordítható, mint a vazektómia
ezt orvossal beszéljétek meg, de ha mindenképpen ilyesmit akartok, akkor szerintem inkább spirál mint vazektómia
4-es, a petevezető elkötése sokkal bonyolultabb és veszélyesebb eljárás mint a vazektómia, ne ajánlgasd már így
amúgy meg a kérdező a hölgy, olvasd már el rendesen mit írt (fogamzásgátló szedéséről is ír)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!