Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretnék fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék fogamzásgátlót feliratni. A közeli korházban jo nőgyógyász van, azt hallodtam. Hozzá szeretnék menni, az édekelne hogy milyen vizsgálatokat kell elvégezni és ENNEK MENNI AZ ÁRA?

Figyelt kérdés
A korhabza kell előre időpont vagy beutalo vagy ilyenek ? vagy csak ugy oda állítok ?
2012. ápr. 17. 17:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
NE a trombózison vitázzatok hanem a kérdésre válaszoljatok!!! Amúgy nálam úgy volt h sima vizsgálat és egyből a gyógyszer(semmi vérvétel és társai) Utána 3 évig abbahagytam a bogyó szedését majd újat írtak fel mert a régi nem volt jó. Amúgy időpontot tényleg nem árt kérni, hamarabb sorra kerülsz. (mondjuk itt Szegeden időpont nélkül 30 percet vártam)
2012. ápr. 18. 18:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Jó, hát akkor az ország észak-keleti részén más a módi, mint máshol, úgy tűnik:D Itt akárkivel is beszéltem, mindenkinél csak az APC rezisztencia vizsgálatot végezték el, máj vagy vesefunkciót soha. Az más kérdés, hogy még az eredmény megjövetele előtt rá akart beszélni az orvos, hogy kezdjem el szedni, mondván 1 hónap alatt, ha van is hajlamom, akkor se árt a bogyó...
2012. ápr. 19. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!