Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A naptár módszer megfelelő biztonsággal legalább 8 hónapi dokumentált ciklusból tud jósolni, legalább is úgy olvastam én csak két menstruációt tudtam beírni?
Mi alapján számítod ki az ovuláció napját?
Csak a naptár módszerre alapozni, olyan mint matekban egy random képlettel számolni. Azt vagy bejön vagy nem.
És a spontán peteérést ,mivel kalkulálod be?
Aktus utáni 14. napon mutat a leghamarabb a teszt biztosat.
A naptár módszerbe ne bízz.Akármilyen óraműpontosságú is a ciklusod,simán teherbe eshetsz bármikor.
Nálunk a védőnő KÉTSZER is naptározás módszerrel lett terhes... Pedig ő aztán biztos pontosan feljegyezte a dolgokat.
Szóval egyáltalán nem biztonságos, sőt, NEM NEVEZHETŐ védekezési módszernek!
Akik naptárral módszerrel védekeznek ,azok még alkalmaznak valami kiegészítő védekezést.
De legalábbis CSAK naptármódszerrel kevés hülye dolgozik. Szoktak pl. hüvelyváladék vizsgálatot mellé (ami szintén nem pontos), szóval a nők 98%-nak nem olyan ciklust produkál, ami a nagykönyvben meg van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!