Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit?
Barátommal, tegnap feküdtem le először. Nekem ez volt az 1. Elvileg 20.-a után kellett volna megjönnie, de ma reggel jött meg. Akkor most tui, hogy nem vagyok terhes? Vagy , ha hamarabb jött meg mint ahogy kellett volna akkor az gond? A mezeszem még nem rendszeres..De nagyjából mindíg hó végén jön meg.. Amúgy, védekeztünk, csak az elején picit hozzámdörzsölte gumi nélkül... Szóval csak a nyíláshoz tette de nem dugta be. Akor most mi van?:S
15/L
bocsi, nem fogalmaztam egyértelműen..
Szóval gumi nélkül csak hozzámdörzsölte, de gumival normális szex volt.

Ha megjött a menzeszed akkor nem vagy terhes. Mindig védekezzetek és ne hallgass az ilyen 12 éves tapasztalattal rendelkező szerencsés egyénekre, ugyanis az előváladéktól is teherbe eshetsz.
Kedves szerencsés válaszadó!
Jobb lenne ha nem a 15 éves lányoknak hintenéd a "tudást", mert nem a te életed menne tönkre egy nem kívánt terhességtől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!