Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez jelent valamit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Barátommal, tegnap feküdtem le először. Nekem ez volt az 1. Elvileg 20.-a után kellett volna megjönnie, de ma reggel jött meg. Akkor most tui, hogy nem vagyok terhes? Vagy , ha hamarabb jött meg mint ahogy kellett volna akkor az gond? A mezeszem még nem rendszeres..De nagyjából mindíg hó végén jön meg.. Amúgy, védekeztünk, csak az elején picit hozzámdörzsölte gumi nélkül... Szóval csak a nyíláshoz tette de nem dugta be. Akor most mi van?:S

15/L

2012. ápr. 15. 08:23
 1/3 A kérdező kommentje:

bocsi, nem fogalmaztam egyértelműen..

Szóval gumi nélkül csak hozzámdörzsölte, de gumival normális szex volt.

2012. ápr. 15. 08:25
 2/3 anonim ***** válasza:
34%
tudod miert nincs menszesze egy nonek ha meg van termekenyitve? nehogy kimosodjon a megtermekenyitett magzat! szoval ha neked megjott a havi verzesi ciklusod az azt jelenti megha valami nagyon rosszul is tortent akkor is a ciklus megszabadit tole :) en soha nem hasznalok ovszert, a kedvesemmel orakon at szeretkezunk de soha nem elvezek bele. 12 eve hasznalom ezt a strategiat szoval... kepzelheted ha en nem termekenyitettem meg senkit meg akkor te sem vagy az, foleg hogy a verzesed is megjott :D
2012. ápr. 15. 08:28
 3/3 anonim válasza:

Ha megjött a menzeszed akkor nem vagy terhes. Mindig védekezzetek és ne hallgass az ilyen 12 éves tapasztalattal rendelkező szerencsés egyénekre, ugyanis az előváladéktól is teherbe eshetsz.

Kedves szerencsés válaszadó!

Jobb lenne ha nem a 15 éves lányoknak hintenéd a "tudást", mert nem a te életed menne tönkre egy nem kívánt terhességtől.

2012. ápr. 15. 10:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!