Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használ a gyors teszt által kimutatott terhesség után a 72 órás gyógyszer? (sürgős)
Figyelt kérdés
Barátnőmmel egy HÉTFŐ-i napon kora délután szeretkeztünk, nem vettünk észre semmi balesetet.
SZERDA reggel rosszul ébredt és érezte ,hogy gond van.
Elment, csinált egy tesztet és azt mutatta ,hogy terhes.
Rögtön elment 72 órás gyógyszerért és délután kapta meg.
Vagyis eltelt 2 nap.
A 72 órás gyógyszer így is meg tudja akadályozni a terhesség folyamatát?
2009. jún. 18. 20:08
11/16 anonim válasza:
Bocsi,miután leírtam,én is rájöttem...
12/16 anonim válasza:
viszont ha bevette, akkor minél előbb orvos, mert elvetélhet vagy bármi, abba bele is halhat ha nem kezelik, vérmérgezés vagy bármi
13/16 anonim válasza:
Tök mind1 melyik hétfőn voltatok együtt, ha a teszt kimutatta a terhességet, felesleges volt bevenni 72 órás gyógyszert. Gondold el milyen egyszerű is lenne... lefexenek egymással este gumi nélkül, másnap csinál egy tesztet, és ha terhes lesz vesznek 72 órásat. Ez nem így megy. Ha terhes, akkor az minimum 2 héttel ezelőtt történt.
14/16 A kérdező kommentje:
az a fura, hogy :
utoljára kb2 hete szexeltunk.
Rá pár napra megjött a menstruációja.Ez 100%.Én utána elutaztam 1 hétre és mire visszajöttem már vége volt.
Szóval hazajöttem, és utána feküdtünk le újra(kb 2 hét után ez volt az a hétfői nap.
a továbbiakat már mindenki tudja.
Abban bízom ,hogy a teszt hazudott.Ezek után valakinek ötlete, hogy hogy lehet ez?
Amúgy egyik kérdésre felelve: 19 évesek.
2009. jún. 18. 21:11
15/16 anonim válasza:
Akkor 3 magyarázat lehetséges. 1. a barátnőd miközben elutaztál, lefeküdt mással és teherbeesett. 2. sokszor terhesség esetén is megjön a menstruáció, valaki hónapokig menstruál terhesség mellett ( igaz legtöbbször megváltozik a mennyisége, milyensége) 3.Téved a teszt, de ennek van a legkisebb esélye, hiszen a terhességi teszt ha téved is, akkor inkább negatív irányba, semmiféleképpen nem pozitívba. Mindenképpen csináljatok még 1 tesztet, úgy h te is ott vagy és látod h mi lett az eredmény. Majd írd meg mi történt, de drukkolok h ne legyen gond. hali
16/16 anonim válasza:
Akkor 2 hete esett teherbe. A menstruáció nem kizáró tényező, attól még lehet terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!