Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan aki a Jangee mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki a Jangee mellett/miatt meghízott?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 11. 19:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, én felszedtem 10 kilót. Azóta leálltam vele és fogytam gyors 6 kilót.
2012. ápr. 11. 19:39
 2/11 A kérdező kommentje:
és ez már az elején elkezdődött vagy csak pl az 5. hónap után kezdett változni a súllyod?
2012. ápr. 11. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha nem zabálsz, akkor nem hízol.

Ha napról napra rád jön több kg, az csak víz.

De van olyan tabletta, ami nem köti meg a vizet, pl Volina

2012. ápr. 11. 19:52
 4/11 A kérdező kommentje:

én nem zabálni szoktam hanem enni

de am köszi ...

2012. ápr. 11. 19:55
 5/11 anonim válasza:
Én most váltottam Jangee-ra, mert előtte Yadine-t szedtem és én is 10 kilót híztam. A tabletta folyadékvisszatartást okoz, és ezt nem lehet fogyókúrával leadni, mert nem zsír. A tabletta hatóanyagai közül a drospirenon akadályozza meg elvileg, hogy vizet tartson vissza a szervezeted. Én tudok ajánlani egy fogyókúrás vízhajtót, amit én is szedtem és 3-4 kilóval könnyebb lettem. ARKOCAPS JÁVA TEA KAPSZULA, amit a gyógynövényboltokban tudsz beszerezni, 1300 ft körül van. Sok sikert! :)
2012. ápr. 16. 14:26
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi . Nagyon biztatóan hangzik :(

Am miért nem tértél vissza az előzőre ha ez hizlal?

Am hányadik hónapnál jelentkeztek a kilók ?

2012. ápr. 16. 19:15
 7/11 anonim válasza:

Nálam ez kicsit bonyolultan hangzik, elmondom.

A Yadine előtt már szedtem 2 féle fogamzásgátlót (Cypromix és Novynette) de mindegyik mellékhatásokat okozott (vérzés, állandó fejfájás). Aztán ez idő alatt meg is híztam 55-ről 65 kilóra szép lassan, pedig sportoltam. Amikor a Yadine-t megkaptam leállt a hízásom, de nem mozdult semerre a súlyom. Aztán most nyáron abbahagytam a szedését, mert szakított velem a barátom. Le is fogytam fokozatosan a 10 kilót 2-3 hónap alatt, magától ment. Aztán novemberben újra elkezdtem szedni, mert összejöttem a mostani barátommal, ekkor voltam 55 kiló. Végül februárra már újra 60 kiló felett voltam, tehát kb. 3 hónap múlva visszajött minden. Ennyi idő múlva hat teljesen a gyógyszer. Elegem lett...és most pont e hónap elején óvszerre váltottunk csakhogy ne hízzak el megint, de arra meg allergiás vagyok. Amúgy most megint 60 kiló alatt vagyok, pedig csak 2 hete nem szedem a fogamzásgátlót. Tehát úgy döntöttem, hogy megpróbálok felíratni dokival egy még kevesebb hormont tartalmazó gyógyszert a gumi helyett, hátha attól nem hízok el. Ugyanis a Yadine-ban 0,03 mg ösztrogén volt, a Yangee-ban meg 0,02 mg van.

Tehát a hízás (folyadék visszatartás) kb a 2., 3. hónapnál kezdődik. Én sajnos nem tudnám mindig megvenni a Jáva tea kapszulát, ezért nem szedem. De nekem bevált, amikor módom volt rá szedni. :)

2012. ápr. 17. 19:01
 8/11 n.zsani. válasza:
Én is yadine helyett kaptam yangeet, 10kg jött fel 3hònap alatt.azóta visszaváltottam és egy év kellett hogy fogyni tudjak.nem ajánlom senkinek,mert csak salit eszem vega vagyok és így híztam.
2012. aug. 8. 10:19
 9/11 anonim ***** válasza:
N.zsani, a yangee-tól híztál 10 kgot?
2012. aug. 9. 16:10
 10/11 n.zsani. válasza:
igen attól. kb 1,5éve hagytam abba most tudtam leadni néhány kgot.nem ajánlom
2012. szept. 15. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!