Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fogok először fogamzásgátlót szedni, tapasztalatok?
Voltál vérvételen meg ilyeneken? Ha nem, inkább el se kezd szedni, és húzz egy másik dokihoz, aki elküld ilyenekre.
Én is symiciát szedtem, van egy lepedő méretű betegtájékoztató mellékelve hozzá, hidd el, hogy azon elég világosan le van írva, hogy kell szedni.
De amúgy google a barátod...
A vérvétel fontos, persze csak ha nem akarsz trombózist kapni. Ha neked nem számít, hogy szedheted-e vagy sem, akkor ne menj el... Az az egy nap várakozás és az a minimális kb fájdalommentes tűszúrás szerintem megéri a vizsgálatot.
A betegtájékoztatóra pedig biztos nem fognak olyat írni a gyógyszergyártók, ami nem igaz, különben be lehet őket perelni.
Az ide irkálók viszont lehetnek félreinformáltak.
Azét azt, hogy hogy kell szedni, igazán elolvashatnád a tájékoztatóban, ugyanis fekete-fehéren le van írva benne.
Ennyire ne legyél már lusta. Kb. kevesebb ideig tartott volna elolvasni, mint kiírni ezt a baromi hosszú kérdést.
Könnyebb engem leosztani, mint magadba szállni és elgondolkodni egy kicsit, nem?
Az összes gyógyszer betegtájékoztatója fent van neten, úgyhogy ez nem jött be.
De ha neked jobb érzés azt mondani, hogy én vagyok a hülye, mint beismerni, hogy lusta vagy utánanézni, akkor egészségedre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!