Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most fogok először fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fogok először fogamzásgátlót szedni, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 20 éves vagyok még nem volt komolyabb kapcsolatom,mindig óvszerrel védekeztem. Most van egy barátom akivel utóbbi időben többször voltunk együtt megszakításos módszerrel így mindketten úgy láttuk jónak,ha elkezdek gyógyszert szedni. Symiciát írtak fel bent a kórházba,de halvány lila fogalmam nincs hogy,s mint kell szedni,pedig elmondták bent de egyszerűen nem ragadt meg,meg kint is vártak sokan a doki is csak gyorsan elhadarta. Szóval,ha megjön a második napon kell bevennem és végig szedni a 3 hetet? Azt mondta miután végigszedtem menjek vissza,mert ez csak teszt szedés. És akkor megvizsgál és mi? Honnan tudja,hogy jó-e és írhat fel még ebből vagy honnan,hogy nem? És akkor ennél az első levél szedésénél még ugye nem lehet "belém élveznie" a barátomnak? Segítségeket és válaszokat előre is köszönöm!!
2012. ápr. 8. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Voltál vérvételen meg ilyeneken? Ha nem, inkább el se kezd szedni, és húzz egy másik dokihoz, aki elküld ilyenekre.

Én is symiciát szedtem, van egy lepedő méretű betegtájékoztató mellékelve hozzá, hidd el, hogy azon elég világosan le van írva, hogy kell szedni.

2012. ápr. 8. 21:25
 2/9 anonim ***** válasza:

De amúgy google a barátod...

[link]

2012. ápr. 8. 21:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Olvasgattam itt,nem küldött vérvételre,egyik kérdésnél azt írják nem baj a másiknál,hogy igen.. Tudom a google a barátom,de talán jobb így érdeklődni,hogy van kivel/kikkel megvitatni a dolgot! De azért köszi. :)
2012. ápr. 8. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:

A vérvétel fontos, persze csak ha nem akarsz trombózist kapni. Ha neked nem számít, hogy szedheted-e vagy sem, akkor ne menj el... Az az egy nap várakozás és az a minimális kb fájdalommentes tűszúrás szerintem megéri a vizsgálatot.

A betegtájékoztatóra pedig biztos nem fognak olyat írni a gyógyszergyártók, ami nem igaz, különben be lehet őket perelni.

Az ide irkálók viszont lehetnek félreinformáltak.

2012. ápr. 8. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Azét azt, hogy hogy kell szedni, igazán elolvashatnád a tájékoztatóban, ugyanis fekete-fehéren le van írva benne.

Ennyire ne legyél már lusta. Kb. kevesebb ideig tartott volna elolvasni, mint kiírni ezt a baromi hosszú kérdést.

2012. ápr. 8. 23:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Istenem ezt a sok rosszindulatú embert.... :))) Még ki sem váltottam a gyógyszert,előbb szerettem volna utána kérdezni. Aki segít az segít,de ha csak a kritikát tudod ontani akkor köszönöm abból nem kérek!! :)
2012. ápr. 9. 10:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Könnyebb engem leosztani, mint magadba szállni és elgondolkodni egy kicsit, nem?

Az összes gyógyszer betegtájékoztatója fent van neten, úgyhogy ez nem jött be.

De ha neked jobb érzés azt mondani, hogy én vagyok a hülye, mint beismerni, hogy lusta vagy utánanézni, akkor egészségedre:)

2012. ápr. 9. 10:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Hatalmas osztást kapjál mit ne mondjak. :D Ha ennyire unatkozol,hogy beleköss emberekbe meg kérdésekbe és téged ez boldoggá tesz,akkor tessék. :) Kisebb gondom is nagyobb annál,mint a hozzád hasonló emberek...
2012. ápr. 9. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:

még egy kis segítség:

[link]

2012. ápr. 9. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!