Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Bennem maradt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Bennem maradt az óvszer, de.

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nagyon sok ilyen kérdés van,és lehet hoy túlparázom a dolgokat,de jobb félni,mint megijedni.Párommal szeretkeztünk,és egy rossz mozdulatnál bennem maradt az óvszer. Utána azonnal kiszedtük,nem élvezett el a párom. Az óvszert alaposan átvizsgáltuk,nem volt lyukas,minimális előváladék volt benne,viszont csak az alján. Az óvszer teteje,kb.a negyede nem volt ragacsos,érintetlen volt. Ha kifolyt volna az előváladék,akkor azt láttuk volna az óvszeren,nem? Meg is fordítottuk többször is,de nem jött ki belőle az ami benne maradt. Emellett már több mint fél éve fogamzásgátló tablettát szedek amiből nem maradt ki semmi,max.2-3 óra eltérés volt a bevételek között. Félnem kell a terhességtől? A 72 órás tabletta szükséges lehet? Olvastam,hogy hazavágja a szervezetet.

Köszönöm a válaszokat.

2012. ápr. 8. 10:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én sem értem ezt a nagy félelmet. A tabletta már önmagában igen nagy eséllyel megakadályozza a terhességet. Emellett pedig még csak el sem ment, sőt, ki sem folyt semmi a gumiból.

Kicsit lazíts szerintem. A 72 órás meg eszedbe se jusson, csak a hormonrendszered csesznéd szét vele.

És tabletta mellett egyébként sem lehet bevenni.

2012. ápr. 8. 10:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Az ilyen nőktől mentsen meg az isten! Foggátló, óvszer, és még rinyál. Meg ugye egy rossz mozdulat és benned marad az óvszer. Megafas2om!

Neked 72 óránként be kellene venned a 72órás tablettát. Hogy biztosan ne essél teherbe!!!

2012. ápr. 10. 00:52
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak,akik nem egyből levették a fejemet,és megpróbáltak segíteni. Igen,nagyon félek.

Lenne még egy kérdésem:

Azóta folyamatosan fáj az alhasam. Mitől van ez? A stressz? Remélem,hogy csak beképzelem az egészet.

2012. ápr. 11. 20:10
 14/16 anonim ***** válasza:

fáj a hasad? úúúhhh.az rossz jel.ha valakinek fáj a hasa az tuti terhes....még ha óvszerrel és tablettával védekeznek akk is. ez egy szabály...

nem vagy terhes.

2012. ápr. 11. 21:06
 15/16 anonim válasza:
biztosan csak a stressz miatt faj a hasad vagy mas ide nem illo okbol, ha nem bizol a pasidban hasznalj ovszert is de ha megbizol benne nemszukseges ennyi vedekezes, ok nelkul megfulladsz egy kanal vizben.. sok sikert a paroddal! :)
2012. ápr. 15. 06:11
 16/16 pokolipocok válasza:
szerintem meg igenis jól teszi, hogy nem csak fogamzásgátló tablettát szed. rokonságomban történt az eset, 24 éves lány évek óta fogamzásgátló tabletta és mégis teherbe esett, ezért összeházasodott a barátjával.
2012. jún. 25. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!