Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esetünkben váltanátok fogamzásgátlóra?
Szerintem ha alapvetően félsz tőle, akkor anyagi okok miatt nem biztos, hogy érdemes tablettára váltani.
Én akkor tartom jó megoldásnak, ha a lány szeretné. Mégis csak az ő teste, ő szedi be, ő érzi az esetleges mellékhatásokat is.
Egyébként én személy szerint nem szednék tablettát.
82%-os: Egyébként a hüvelygyűrű ugyanúgy működik, mint a tabletta, azzal a különbséggel, hogy nem a bélrendszerben szívódik fel a hatóanyag, hanem a hüvelyből.
Ugyanúgy hormonos, ugyanúgy leállítja a peteérést.
Csak kevésbé kell rá figyelni és nem befolyásolja a hányás/hasmenés.
De ha a kérdező maga a hormontartalom miatt fél a tabitól, akkor a hüvelygyűrűvel sincsen előrébb.
sokkal felszabadultabb lesz tőle a szex is - az lehet, de mivel az orvosok b.sznak se elküldeni kivizsgálásokra, vérvételre előtte, és hülyének néznek, amikor ezeket kéred..... nos, én nem szedném.
és igen, a hüvelygyűrű is hormonos, úgyh ott vagy, ahol vagy......
Hát az még a legkisebb gond, ha csak több tabit kell kipróbálni.
Egyébként az orvos nem tudja, hogy neked melyik fog beválni, ő is csak tippel vmilyen szinten. Szóval attól, hogy elküld vérvételre előtte meg megvizsgál, abból nem fog kiderülni, hogy neked milyen mellékhatásokat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!