Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon terhes? Mi van ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon terhes? Mi van ha később vettem ki mint kellet volna?

Figyelt kérdés
Ma a barátnőmmel szeretkeztünk, nem szed semmiféle fogamzásgátlót óvszert használunk. de most nem volt nálunk és anélkül megpróbáltuk. de a végén persze kivettem. Csak azért még félek h mi van ha mégis picit később vettem ki. kérlek mondjatok valamit félek :S
2012. ápr. 5. 18:53
 1/4 anonim válasza:
akkor szivacs.
2012. ápr. 5. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
valami ... amúgy meg védekezzetek,aztán kész-most hiába gondolkodsz ezen...
2012. ápr. 5. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát akkor teherbe eshet. Sőt, akkor is teherbe eset, ha időben vetted ki.

Tudod, a megszakítás nem védekezés.

Ha nincs koton, akkor el kell menni a boltba, vagy megoldani máshogy az aktust.

Majd gyereket nevelni vagy abortuszra menni nagyon kellemes lesz biztos...megéri, mi?

Egyébként egy aktusból remélhetőleg nem sikerült összehoznotok egy gyereket, de előfordul.

De nem értem miért nem megy el a leányzó esemény utáni tabiért...

2012. ápr. 5. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Felelőtlenek vagytok. Hiába áll a szerszám, ha fogalmatok nincs a szexről.
2012. ápr. 6. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!