Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Igaz, h van olyan fogamzásgátl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, h van olyan fogamzásgátló, amiben nincs hormon?

Figyelt kérdés
Csak a hormon tartalmútól lehet elhízni?

2012. ápr. 4. 23:26
 1/10 anonim válasza:
igen.. az óvszerbe nincs hormon..
2012. ápr. 4. 23:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha most a szájon át szedhető tablettákra gondolsz, akkor nincs olyan amiben nincs hormon, mivel ez egy hormonális fogamzásgátló gyógyszer tulajdonképpen, és pont azért működik, mert a hormonokra hat.

Olyan, aminek kisebb a hormontartalma van, illetve vannak olyan készítmények, amik hormonmentesek, de azok nem is olyan megbízhatóak.

Elhízni pedig igen, általában csak attól lehet. Legalábbis kétlem, hogy valaki gumitól, pesszáriumtól, spiráltól, vagy ilyen spermicides krémektől elhízott volna.

2012. ápr. 4. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Maga a fogamzásgátló szó minden olyan dolgot jelent, ami akadályozza a fogamzást.

Hormonmentes az óvszer, a spermicid, a spirál, a pesszárium stb.

A szájon át szedhető tabletták MIND hormont tartalmaznak.

2012. ápr. 4. 23:36
 4/10 A kérdező kommentje:
amelyikben kevesebb hormon van, kb. mennyire megbízható? %-ban értve? Nem akarnék elhízni tőle, a barátom se akarja, és mást nem nem tudunk majd alkalmazni.
2012. ápr. 4. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Trombózist kaphatsz, meghalhatsz (igen, tudom, ritka, de előfordulhat), és te attól félsz, hogy elhízol? Na és? Majd lefogysz...
2012. ápr. 5. 00:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Amúgy nem csak a hormon tartalmú bogyótól lehet elhízni, a genetika is rengeteget segíthet, meg az is, ha ész nélkül zabálsz:)
2012. ápr. 5. 00:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Én alacsony hormontartalmú gyógyszert szedek (Yasminelle) Nem híztam meg, és eddig a másfél év alatt semmi probléma nem volt vele :)
2012. ápr. 5. 01:49
 8/10 anonim ***** válasza:

tablettában és kúpban nem túl valószínű...mivelhát, mi mással tudná megakadályozni a megtermékenyülést...

ha esetleg lennének nanorobotok....

2012. ápr. 5. 02:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Nincs hormon:

- óvszer

- megszakítás

- naptármódszer

- hőmérőzés

- hüvelyváladék és méhnyak vizsgálat (így együtt)

- spermicid krémek és kúpok

Hogy te alacsony hormontartalmút akarsz, az nem úgy megy, hogy hasadra csapsz, hanem az orvos dönti el a tapasztalatai alapján, neked melyik a megfelelő.

Nem tudsz elhízni a fogamzásgátló tablettától. Igaz, hogy egy hangyányival több vizet tart vissza a szervezeted, de ez víz és nem zsír. Az evéstől hízol el.

2012. ápr. 5. 10:12
 10/10 anonim ***** válasza:

A kevesebb hormon tartalmú nem olyan, mint a yasminelle - legalábbis tudtommal -hanem mint pl a nuvaring hüvelygyűrű, vagy a szülés utáni fogamzásgátlók kismamáknak.

Egyik és másik hétköznapi fogamzásgátló közt a hormonmennyiség különbsége pedig nem olyan jelentős, hogy egyikbe nyomnak annyit, hogy egy lónak is elég legyen, másikba meg épphogy, hanem kb ilyen mikrogrammnyi eltérések. Olyan fogamzásgátló is van, ami három fázisú, és jobban igazodik a természetes hormonszintedhez.

És az sem biztos, hogy ha te alacsonyabb hormontartalmút szedsz, nem fogsz hízni. Vagy érzékeny arra az anyagra a szervezeted vagy nem. Én pl attól a gyógyszertől, amitől ismerősök fogytak én meghíztam, és attól, amitől mindenki más viszont meghízott és minden baja volt, meg lefogytam és elmúlt minden mellékhatás.

Az a lényeg, hogy a te szervezetedhez passzoljon a gyógyszer, nem az, hogy miből mennyi hormon van benne.

2012. ápr. 5. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!