Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A tablettás fogamzásgátlók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tablettás fogamzásgátlók hízást okozhatnak?

Figyelt kérdés
2006. okt. 27. 22:30
1 2
 11/17 anonim válasza:
nem feltetlenul. en nem hiztam nekem fajt a mellem es nagyon stresszes voltam. abbahagytam a szedeset
2010. szept. 22. 20:03
 12/17 anonim válasza:
100%
én négy hónapja szedem a Mercilon-t és 7 kg-ot híztam...pedig nem vagyok hízásra hajlamos... évekig egy dkg-ot nem híztam
2011. nov. 6. 22:36
 13/17 anonim ***** válasza:

+25 kg, pedig azelőtt tartottam a súlyom. Már 2 hónapja abbahagytam, de azóta se csökken a súlyom. Lehetetlen megszabadulni a felszaladt kilóktól. Ezért döntöttem el, hogy megválok a hormonoktól.

5 féle papíron alacsony hormontartalmú fog.gátlót használtam(lindynette, mercilon, yasminelle, belara, nuvaring), utoljára gyűrűztem...A legelső a lindynette volt, már akkor megindult a hízás. A legdurvábban a yasminelletől híztam. A gyűrű mellett talán megállt a további hízás.

Ha újra kezdeném, a gyűrűt használnám. Egy év után azonban már attól is kezdtek mellékhatások jelentkezni. A bogyókat a sok mellékhatás miatt kellett gyűrűre váltanom. Aztán jó volt 1 évig, de most már amellett is kezdtek jelentkezni a mellékhatások.

2011. nov. 12. 07:51
 14/17 Gardenstate válasza:

Sziasztok!

Most biztosan mindenki furcsán fogja olvasni írásom, de én igaz már elmúltam bőven húsz éves eddig sose szedtem semmilyen fogamzásgátlót, mert mikor oda került a sor másképp védekeztem. Viszont mostanában elgondolkodtam azon, hogy jobb lenne teljes biztonságban élni és nem félni a nem kívánt gyermektől, ezért elhatároztam, hogy elkezdem szedni egy részt ezért, másrészt, hogy hízzak. Kíváncsi lennék arra, hogy tényleg igazak a pletykák, hogy 10 akár 20 kilót is lehet hízni. Olvasgattam a hsz-eiteket és én megnyugvással olvastam, hogy igen. De gobdolom biztos tudjátok melyek azok, amelyektől valóban lehet hízni, melyek amiktől nem, vagy melyek azok amelyektől sivármódon, de lehet. Tudom ez nem minden napi dolog, hogy valaki hízni akar, de gondoltam összekötöm a kellemest a hasznossal.

További szép napot kívánok nektek.

2012. jún. 4. 14:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Erdekes, hogy mindenki hizik tole. En 160cm vagyok es 40kg, fel eve szedek fogamzasgatlot. Semmit nem hiztam, fogytam 4kilot, teljesen elegedett vagyok vele :).
2016. júl. 20. 22:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Fél éve szedem a Missee fogamzásgátlót és nem tapasztaltam változást a súlyomban. (Az étvágyam sem nőtt, sőt, csökkent, de ez nem feltétlen a gyógyszer hatása.) Barátnőm Mirabellát szed úgy három éve és nem hízott meg, még fogyott is, mikor sportolni kezdett.
2018. dec. 12. 11:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem okoz hízást, viszont nagyobb étvágyat csinál. Na, attól híznak a nők.
2019. ápr. 11. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!