Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek most? Előfordulhat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Evanzevonse kérdése:

Mit tegyek most? Előfordulhat, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nekem olyan problémám van, hogy a múlt héten szerdán múlt el a menszeszem. Kb. 1,5 éve szedek fogamzásgátlót (Lindynette). Csütörtökön be is szedtem az első szem gyógyszerem, de véletlenül elfelejtettem bevenni a 2.és 3. szem gyógyszert, tehát pénteken és szombaton. Nem tulajdonítottam neki nagy ügyet, mert máskor is volt már hogy kihagytam 1 szemet, de ilyen még sosem volt, hogy a legelső héten, de nem nagyon foglalkoztam vele és vasárnaptól kezdve szedtem tovább. A párommal pénteken, vasárnap és hétfőn is együtt voltunk, természetesen mint ahogy eddig most sem védekeztünk más módszerrel. Tegnap és Tegnap előtt furcsán éreztem magam, rossz volt a közérzetem, hangulatváltozásaim vannak szédültem. Ma reggel megint szédültem és ma már hányingerem is lett, elmentem a wc-re és sugárban kijött belőlem a reggeli kávém. Olvastam hogy a legveszélyesebb, ha az első héten hagyja ki valaki a gyógyszert..főleg egymás után 2x. Szerintetek előfordulhat, hogy teherbe estem? Csináltassak tesztet? Ha igen mikor? Várjak még vele? Abba kellene hagynom a gyógyszert vagy nem?

Előre is köszi a választ.

2012. ápr. 4. 13:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Előfordulhat...
2012. ápr. 4. 13:30
 2/15 anonim ***** válasza:
56%
A terhesség tünetei ilyen hamar még nem jelentkeznek, de a biztonság kedvéért csinálj tesztet minél hamarabb.
2012. ápr. 4. 13:31
 3/15 anonim ***** válasza:
Tesztet mindenképpen csináltass, abból baj nem lehet. A rossz közérzet és a hányinger lehet az izgalomtól is...attól, hogy ráparázol hogy terhes vagy, és már azért érzed rosszul magad (velem is volt ilyen :S), de persze lehetnek tényleges előjelek is, ezért kell a teszt.
2012. ápr. 4. 13:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Sztem az vagy
2012. ápr. 4. 13:35
 5/15 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy ilyen hamar még nem igen szoktak jelentkezni ezek a tünetek, de anyukám véleményét is kikértem és ö azt mondta, hogy neki is elég hamar jelentkeztek ilyen tünetek a terhesség alatt. :/ Nem tudom hova tenni, vagy mit kellene tennem. A fogamzásgátlót is lehet abba kellene hagynom..lehet nem :S. Azért köszi a válaszokat :)
2012. ápr. 4. 13:36
 6/15 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy lehet, hogy ráparálok, de nem hiszem, mert nem is gondoltam ilyenre, hogy őszinte legyek. Nem gondolkodtam egészen ma reggelig azon, hogy lehet terhes vagyok :) Ameddig nem hánytam reggel :/
2012. ápr. 4. 13:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Na ne viccelj, hogy anyukádnak két nap alatt jelentkeztek a terhesség tünetei.
2012. ápr. 4. 13:57
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem 2 napról van szó.. inkább 6 legalábbis én azt számoltam.
2012. ápr. 4. 14:05
 9/15 anonim ***** válasza:

"A párommal pénteken, vasárnap és hétfőn is együtt voltunk, természetesen mint ahogy eddig most sem védekeztünk más módszerrel. "

1,5 éve szeded, és ennyi idő alatt nem voltál képes arra, hogy elolvasd a tájékoztatót?

Szerinted poénból írják bele, hogy kihagyás esetén egy hétig más védekezés szükséges?

Nem kell csodálkozni, ha teherbe esel...

Egyébként ilyen hamar nem lennének tünetei a terhességnek, de ettől függetlenül még benne van a pakliban, hogy sikerült összehoznotok a gyereket.

2012. ápr. 4. 17:14
 10/15 A kérdező kommentje:
Visszább vehetnél azért ebből a stílusodból.. :S De igen, elolvastam a tájékoztatót, csak hozzá vagyunk szokva, hogy nem használunk más módszert a védekezésre és eszünkbe sem jutott, meg ugy voltunk vele máskor is volt már hogy kihagytam 1 szemet. De ha csak ilyen módon tudsz válaszolni inkább ne tedd. Köszi :S
2012. ápr. 4. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!