Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzasgatlo masnal is csokkentette a libidot?
Figyelt kérdés
Amiota fogamzasgatlot szedek, jo par eve, nem kivanom a szexet, ez eleg nagy problema a hazaseletemben.Ide vezettem vissza, hogy ez a problema.Egy par honapja valtottam Tri regol-rol ,Logest-re, meg szarabb a helyzet, azota meg orgazmusom sincs...
Ajanljatok valamit!!!
2012. ápr. 4. 11:57
1/12 anonim 

válasza:

Én milligestet szedek. Nem volt libidó csökkenésem, sőt szinte semmi mellékhatás. Annyi h mensi előtt feszül a mellem. De sztem ez nem egyforma mindenkinél
2/12 anonim 

válasza:

Nekem is csökkentette, határozottan éreztem a különbséget, mikor abbahagytam.
3/12 Diarmand 

válasza:

Ezt nem kérdezted meg tegnap este?
Talán el kéne menni orvoshoz.
4/12 anonim 

válasza:

Tényleg beszélned kéne dokival,mert ez így nem lesz oké. (ill. már most sem az)
5/12 anonim 

válasza:

ilyen mellékhatása lehet a fogamzásgátlónak, úgyhogy valószínűleg köze van hozzá!
6/12 A kérdező kommentje:
Nem kerdeztem az este ezt!
Hat a ferjem mar azt is mondta, biztos nem szeretem ot elegge, mar szexualpszihologushoz is akartam menni, csak az nincs a kornyekunkon...most tobbet nem szedem, lassuk mi lesz...csak be ne csusszon egy baba, most nem lenne jo idozites, kesobbre szeretnenk a masodikat...
2012. ápr. 4. 12:24
7/12 anonim 

válasza:

oly nagyon muszaly beleelvezni a felesegbe?! de most komolyan. hallottatok az ejakulacio nelkuli orgazmusrol? minden ferfinak ajanlom szives figyelmebe. es hagyd az ocska tablettakat a francba mar ha mar feleseg vagy!
8/12 A kérdező kommentje:
Amig nem szedtem tablettat, mi is igy csinaltuk, de en mindig bestresszelem magam, hogy ha megis becsuszik valami...en olyan elovigyazatos vagyok :) van is okom, mert amikor eldontottuk, hogy gyereket szeretnenk, egybol osszejott, ugy hogy felek...
2012. ápr. 4. 13:28
9/12 anonim 

válasza:

jaaaaa, semmi kedvem nem volt hozzá.....
10/12 anonim 

válasza:

Kotonról esetleg hallottál-e már?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!