Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

mult honapban egyaltalan nem jott meg és nagyon felek mert az ovulaciomkor is egyutt voltam a baratommal.:(

utoljara februar 15en jott meg. help!

(megszakitással "vedekezunk" es eddig egyszer sem élvezett belém)

2012. ápr. 3. 10:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
:D
2012. ápr. 3. 11:55
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
ez is egy módszer, szive-joga mindenkinek, h eldöntse, h mit választ. akkor már inkább a gumi, mint a tabletta. főleg mert úgy vettem ki az irásából, h fiatal..
2012. ápr. 3. 11:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Ma 11:04

"Tesztet még nem végeztem."

Ma 11:19

"Mindjárt elvégzem a tesztet..."

Eltelt idő: 15 perc

Ma 11:47

"Nem vagyok terhes..."

Eltelt idő: 28 perc

Összesen: 43 perc

Ennyi idő alatt kirohantál a boltba a suliból, munkahelyről vagy otthonról és vettél egy tesztet, majd el is végezted és megbizonyosodtál róla, hogy nem vagy terhes.

Off. Minek kérdeztél tőlünk? Ráadásul több mint két hete késik. Csak most jut eszedbe kaggódni? A múlt héten is Te kérdeztél?

Ha ez a kérdések nem kamu kérdések, akkor én vadászkutya vagyok. És mindig mindenki benyalja.

2012. ápr. 3. 12:21
 14/17 anonim ***** válasza:
lehet h volt nála egy teszt, csak nem merte elvégezni.. az én asztalfiókomban is van 1 :)
2012. ápr. 3. 12:45
 15/17 A kérdező kommentje:
utolso valaszolonak van igaza. mar volt itthon teszt, de eddig nem csinaltam meg . és igen fiatal vagyok, de ez nem egy kamu kerdes.
2012. ápr. 3. 13:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Azt írtad 11:04-kor, hogy nem vettél tesztet. Vagy csak úgy volt otthon?

Mindegy végül is.

2012. ápr. 3. 14:04
 17/17 A kérdező kommentje:
elnezest, azt akartam irni hogy nem csinaltam :)
2012. ápr. 3. 19:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!