Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlás nélkül szexelün...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlás nélkül szexelünk de nem élvezek bele a barátnőmbe! Lehet-e így terhes Ő?

Figyelt kérdés
Tehát ha sem gumióvszert sem tablettát nem használok és mégis lefekszünk de nem élvezek bele akkor lehet-e terhes???
2009. jún. 16. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
igen!
2009. jún. 16. 12:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Már az előváladékban lehetnek életképes spermiumok, szóval erősen ajánlott, hogy valamit használjatok védekezésképpen. Gondolom nem örülnétek ha becsúszna váratlanul 9 hónap múlva egy új családtag..
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
ezt hívják megszakításos 'védekezésnek' és igencsak felelőtlenek és buták vagytok, ha ezt csináljátok, ráadásul hogy még azt sem tudod mi ez.... talán utána kéne olvasni. vagy keresőt használni?
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
én a volt barátommal 1 évig igy szexeltünk és semmi bajom se lett!...
2009. jún. 16. 12:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják szerencsének, 100/1.
2009. jún. 16. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet terhes, de nem biztos. Vannak akik évek óta csinálják és nincs semmi és vannak akiknek pár hónap alatt sikerült már összehozni így babát. Minden azon múlik, hogy előváladékodban van-e életképes spermium, ha van akkor is csak 50% az esély, mert vagy eljut odáig vagy nem. Szóval az esély nem túl nagy, főleg ha dohányos vagy, emrt a dohányzás árt a kisfickóknak is, így még kisebb az esély, illetve ha forró fürdőt veszel előtte az is gyengíti, mert a spermiumok elpusztulnak egy bizonyos hőmérséklet felett, pontosan nem tudom mennyi.
2009. jún. 16. 12:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Minden fajra van egy jellemző koncentrációérték, ami alatt már meddőnek számít a hím/férfi. Nem akartam megkérdezni erről a tanárt, aki tartotta az egyetemen az előadást. Hátha tudja valaki. Akkor mégis hogyan eshet valaki teherbe az előváladéktól?
2009. jún. 16. 12:51
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
A teherbeeséshez elég egyetlen spermium. A megszakításos közösülés pedig nem védekezés, nem fogamzásgátlás. Szerintem a tűzzel játszotok, meg az ő életével. Felelőtlenség. Ha teherbe esne és nem tudná megtartani a babát, akkor mit tennétek? Abortusz, ami lelkileg is megviseli, testileg akár meddővé is teheti, ráadásul egy élő, dobogó szívű kis emberkét szednek szét fájdalomcsillapítás nélkül darabokra odabent? Ne tegyétek ezt magatokkal.
2009. jún. 16. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:
hála a papnak, még egy olyan kérdés ami vitát fog kiváltani. én nem vok ennek a hive, mert igenis, lehet terhes a lany, de vannak akik ezt nem akarják megérteni.. szóval ha nem baj a baba akkor csak nyugodtan szexeljetek igy.
2009. jún. 16. 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy teherbe eshet. Ha van csöpp eszetek is, akkor min. pharmatex+megszakítás!
2009. jún. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!