Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlás nélkül szexelünk de nem élvezek bele a barátnőmbe! Lehet-e így terhes Ő?
Figyelt kérdés
Tehát ha sem gumióvszert sem tablettát nem használok és mégis lefekszünk de nem élvezek bele akkor lehet-e terhes???2009. jún. 16. 12:07
2/11 anonim válasza:
Persze! Már az előváladékban lehetnek életképes spermiumok, szóval erősen ajánlott, hogy valamit használjatok védekezésképpen. Gondolom nem örülnétek ha becsúszna váratlanul 9 hónap múlva egy új családtag..
3/11 anonim válasza:
ezt hívják megszakításos 'védekezésnek' és igencsak felelőtlenek és buták vagytok, ha ezt csináljátok, ráadásul hogy még azt sem tudod mi ez.... talán utána kéne olvasni. vagy keresőt használni?
4/11 anonim válasza:
én a volt barátommal 1 évig igy szexeltünk és semmi bajom se lett!...
5/11 anonim válasza:
Ezt hívják szerencsének, 100/1.
6/11 anonim válasza:
Lehet terhes, de nem biztos. Vannak akik évek óta csinálják és nincs semmi és vannak akiknek pár hónap alatt sikerült már összehozni így babát. Minden azon múlik, hogy előváladékodban van-e életképes spermium, ha van akkor is csak 50% az esély, mert vagy eljut odáig vagy nem. Szóval az esély nem túl nagy, főleg ha dohányos vagy, emrt a dohányzás árt a kisfickóknak is, így még kisebb az esély, illetve ha forró fürdőt veszel előtte az is gyengíti, mert a spermiumok elpusztulnak egy bizonyos hőmérséklet felett, pontosan nem tudom mennyi.
7/11 anonim válasza:
Minden fajra van egy jellemző koncentrációérték, ami alatt már meddőnek számít a hím/férfi. Nem akartam megkérdezni erről a tanárt, aki tartotta az egyetemen az előadást. Hátha tudja valaki. Akkor mégis hogyan eshet valaki teherbe az előváladéktól?
8/11 anonim válasza:
A teherbeeséshez elég egyetlen spermium. A megszakításos közösülés pedig nem védekezés, nem fogamzásgátlás. Szerintem a tűzzel játszotok, meg az ő életével. Felelőtlenség. Ha teherbe esne és nem tudná megtartani a babát, akkor mit tennétek? Abortusz, ami lelkileg is megviseli, testileg akár meddővé is teheti, ráadásul egy élő, dobogó szívű kis emberkét szednek szét fájdalomcsillapítás nélkül darabokra odabent? Ne tegyétek ezt magatokkal.
9/11 anonim válasza:
hála a papnak, még egy olyan kérdés ami vitát fog kiváltani. én nem vok ennek a hive, mert igenis, lehet terhes a lany, de vannak akik ezt nem akarják megérteni.. szóval ha nem baj a baba akkor csak nyugodtan szexeljetek igy.
10/11 anonim válasza:
Persze, hogy teherbe eshet. Ha van csöpp eszetek is, akkor min. pharmatex+megszakítás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!