Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor fel tud szívódni a tabletta?
Figyelt kérdés
Elkaptam valami hányós-hasmenéses vírust, de elég ellenálló szervezetem van, így leragadtam a hányingernél, illetve napi 3x híg székletem van (semmi gyomorgörcs).
Ilyen esetben fel tud szívódni a tabletta? Mondjuk akkor, ha beveszem 20:30-kor, és még fél 10 körül el kell mennem wc-re.
2012. ápr. 2. 16:01
1/6 anonim válasza:
Ha van olyan 3 teljes óra mikor nem hánysz és nem is rohansz wc-zni,és pont akkor vetted be a tabit,akkor felszívódik..
2/6 anonim válasza:
hát én a helyedben inkább kiegészítő védekezést alkalmaznék, amíg ez tart, meg utána még egy hétig
3/6 A kérdező kommentje:
De hát végülis nem hányom ki, nem f*som ki.
2012. ápr. 2. 16:55
4/6 anonim válasza:
és honnan tudod, hogy mennyire híg széklettől csökken a tabletta hatásossága? lehet, hogy te nem hívod hasmenésnek, de a szervezeted "számíthatja" annak
5/6 A kérdező kommentje:
Hasmenésnek az számít, amelyiknél van hasgörcs, illetve egymás után többször kell rohanni a wc-re.
2012. ápr. 2. 18:03
6/6 anonim válasza:
Hát ha szerinted nincs hasmenésed, akkor mi a kérdés? Te már eldöntötted saját magad, hogy mi a helyzet, ne minket győzködj...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!