Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pénteken este 8körül jött meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénteken este 8körül jött meg a mensim de este már nem vettem be a tabit, hanem másnap 12kor ez még a menses első napjának számít?

Figyelt kérdés

Tri-Regol-t szedek!Lehet hülyén hangzik a kérdés de most kezdtem el ezt a fogamzásgátló módszert!És azt szeretném még kérdezni hogy ha a 21szem elfogy akkor 1 hetet kell várni a következő levél beszedéséig?és ha nem múlik el addíg a mensesem akkor is el kell kezdeni?hány nap után nyújt védelmet?

Válaszokat köszönöm

21éves nő...

2009. jún. 15. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
szia! igen ha elfogya gyógyszer akkor jön a mensi ha még tart a vérzés is kezd elkezdeni a gyógyszert rendszer szerint lehet ha most kezted ez az első levél akkor nem múlik el 5 nap alatt de ez gyorsan be fog állni ne aggódj.védelemet 3 hónap után nyújt addig sajnos védekezni kell mindenképpen gumival szigorúan mert a kiszálás ilyenkor nem a legjobb .a hormon háztartásod most kissé megbojdúl ezért de 3 hónap után már élvezhetitek gumi nélkűl. tarsd be mert sokan így jártak rá.én ezt tudodm neked mondani így 35 évesen 3 gyermeket szűltem én is szedtem annó fogamzás gátlót. ha bármi kérdésed van még nyugodtan kérdezz .
2009. jún. 15. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nem jelenthet problémát. Én is szedtem ezt a gyógyszert. Ezek szerint szombaton vetted be az első szemet. Tehát ha elfogy a 21 szem (az egy pénteki nap lesz, ha jól számolom), akkor a következő szombaton kezdd el megint szedni, akkor is, ha még nem múlt el teljesen a menstruációd. Azt sajnos nem tudom, hogy hány nap után nyújt védettséget, én azt nem is néztem, amikor elkezdtem szedni. Mi az első hónapban azért tuti ami fix alapon gumival védekeztünk. 26L
2009. jún. 15. 15:09
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat!:) Ti is tri regolt szedtek?ti híztatok tőle?én csak ettől félek most mert így sem vagyok deszka... és nemszeretnék még erre hízni...álltalában íznak az emberek a tri regoltól vagy egyénfüggő és még van esélyem:D?
2009. jún. 15. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!