Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken este 8körül jött meg a mensim de este már nem vettem be a tabit, hanem másnap 12kor ez még a menses első napjának számít?
Figyelt kérdés
Tri-Regol-t szedek!Lehet hülyén hangzik a kérdés de most kezdtem el ezt a fogamzásgátló módszert!És azt szeretném még kérdezni hogy ha a 21szem elfogy akkor 1 hetet kell várni a következő levél beszedéséig?és ha nem múlik el addíg a mensesem akkor is el kell kezdeni?hány nap után nyújt védelmet?
Válaszokat köszönöm
21éves nő...
2009. jún. 15. 15:01
1/3 anonim 

válasza:

szia! igen ha elfogya gyógyszer akkor jön a mensi ha még tart a vérzés is kezd elkezdeni a gyógyszert rendszer szerint lehet ha most kezted ez az első levél akkor nem múlik el 5 nap alatt de ez gyorsan be fog állni ne aggódj.védelemet 3 hónap után nyújt addig sajnos védekezni kell mindenképpen gumival szigorúan mert a kiszálás ilyenkor nem a legjobb .a hormon háztartásod most kissé megbojdúl ezért de 3 hónap után már élvezhetitek gumi nélkűl. tarsd be mert sokan így jártak rá.én ezt tudodm neked mondani így 35 évesen 3 gyermeket szűltem én is szedtem annó fogamzás gátlót. ha bármi kérdésed van még nyugodtan kérdezz .
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem ez még nem jelenthet problémát. Én is szedtem ezt a gyógyszert. Ezek szerint szombaton vetted be az első szemet. Tehát ha elfogy a 21 szem (az egy pénteki nap lesz, ha jól számolom), akkor a következő szombaton kezdd el megint szedni, akkor is, ha még nem múlt el teljesen a menstruációd. Azt sajnos nem tudom, hogy hány nap után nyújt védettséget, én azt nem is néztem, amikor elkezdtem szedni. Mi az első hónapban azért tuti ami fix alapon gumival védekeztünk. 26L
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat!:) Ti is tri regolt szedtek?ti híztatok tőle?én csak ettől félek most mert így sem vagyok deszka... és nemszeretnék még erre hízni...álltalában íznak az emberek a tri regoltól vagy egyénfüggő és még van esélyem:D?
2009. jún. 15. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!