Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretnék fölrakatni spirált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mea13 kérdése:

Szeretnék fölrakatni spirált mi a véleményetek róla, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
a véleményem az, hogy annak ajánlják, aki már szült gyereket. egyébként tény, hogy nem macerás, annyi hogy elcsúszhat, anélkül, hogy tudnál róla..anyámnak van, elvileg 5évig jó egy.
2012. márc. 29. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
az mindig összekaszabolja a már fejlődő embriót
2012. márc. 29. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem elég gusztustalan dolog ez a spirál téma. Gondolj csak bele abba, hogy a védelem azon alapszik, hogy egy szervedet állandó GYULLADÁSBAN tartja.
2012. márc. 29. 11:10
 4/7 A kérdező kommentje:
9 hónapos a kisfiam!Köszönöm a választ
2012. márc. 29. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Én se alkalmaznám, kiráz a hideg a gondolattól, hogy egy idegen test legyen felhelyezve a méhembe valamint azzal sem bírnék kibékülni, hogy a spirál nem magát a megtermékenyítést akadályozza, hanem a beágyazódást. Vagyis gyakorlatilag azzal véd, hogy hónapról-hónapra kilöki a már megtermékenyített petét...
2012. márc. 29. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nincs spirálom,de szülés után megfontolnám a felhelyezését.Az olvasottak alapján többen estek teherbe spirál mellett,mint fog.gátló tabletta illetve óvszer mellett.

Szerintem kutass kicsit a neten jobban és vedd figyelembe azt, hogy vannak már fog.gátló tabletták amiket kifejezetten szülés utántól már lehet szedni!

Szerintem mégiscsak jobb egy fog.gátló,ami már magát a peteérést gátolja meg,így biztonságosabb.

2012. márc. 29. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:

A spirál gyakorlatilag steril gyulladásban tartja a méhet, épp ezért nem lesz beágyazódás, és ezért nem ajánlott olyan nőknek, akik még nem szültek gyereket.

Azt tudni kell róla, hogy a menstruáció tovább tart.

Elég sokan használják egyébként, szóval ez nem a rossz védekezési módszerek közé tartozik.

Az pedig hülyeség, hogy hónapról hónapra kilöki a megtermékenyített petesejtet. Szerintem nincs olyan ember a Földön, aki minden hónapban teherbe esik, másrészről egyébként is előfordul, hogy a megtermékenyített petesejt nem tud beágyazódni, mondjuk azért, mert a méhnyálkahártya vékonyabb.

Ami még talán fontos, hogy növelheti a méhen kívüli terhesség esélyét.

2012. márc. 29. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!