Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék fölrakatni spirált mi a véleményetek róla, tapasztalatok?
Nekem nincs spirálom,de szülés után megfontolnám a felhelyezését.Az olvasottak alapján többen estek teherbe spirál mellett,mint fog.gátló tabletta illetve óvszer mellett.
Szerintem kutass kicsit a neten jobban és vedd figyelembe azt, hogy vannak már fog.gátló tabletták amiket kifejezetten szülés utántól már lehet szedni!
Szerintem mégiscsak jobb egy fog.gátló,ami már magát a peteérést gátolja meg,így biztonságosabb.
A spirál gyakorlatilag steril gyulladásban tartja a méhet, épp ezért nem lesz beágyazódás, és ezért nem ajánlott olyan nőknek, akik még nem szültek gyereket.
Azt tudni kell róla, hogy a menstruáció tovább tart.
Elég sokan használják egyébként, szóval ez nem a rossz védekezési módszerek közé tartozik.
Az pedig hülyeség, hogy hónapról hónapra kilöki a megtermékenyített petesejtet. Szerintem nincs olyan ember a Földön, aki minden hónapban teherbe esik, másrészről egyébként is előfordul, hogy a megtermékenyített petesejt nem tud beágyazódni, mondjuk azért, mert a méhnyálkahártya vékonyabb.
Ami még talán fontos, hogy növelheti a méhen kívüli terhesség esélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!