Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Honnan kell kiindulni a napok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan kell kiindulni a napok számolásában a menzesnél, hogy mikor a legkisebb az esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam már róla, hogy ezt ki lehet számolni, dehogy mi a kiindulási pont arról sehol se olvastam (pl a vérzés első vagy utolsó napja, vagy valami más?). És ezen belül lenne egy olyan kérdésem, hogy a menstruáció után 3 nappal mennyi az esélye, hogy teherbeessek?
2009. jún. 15. 07:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A menstruáció 1. napjától számított 14-15. napon van peteérésed. A többi napon gyakorlatilag esélytelen a teherbeesés, de erre nem szabad alapozni fogamzásgátlás szempontjából, mert valamennyi picuri esély minden nap, a peteérést leszámítva is.
2009. jún. 15. 07:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Így van ahogy az előttem lévő leírta.

A menstruáció után 3 nappal igen kicsi esély van erre, de van rá esély,mivel a spermiumok életben maradnak még 1-2 napig és ha véletlenül akkor van peteérésed, akkor az megkeresi a "párját" hogy megtermékenyítse.

2009. jún. 15. 07:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segítettetek. :)
2009. jún. 15. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!