Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton lefeküdtem a barátommal, pharmatex tablettával védekeztünk, úgy használtam, ahogy le volt írva. Most használtuk ezt először, ugye teljesen biztonságos?
Hogy feleannyira sem biztonságos, mint a fogamzásgátló tabletta, az hülyeség. El ne hidd!!! Tudod, a tuti csak az, ha nem szexelsz, dehát azért mégis... nyugi, nem lesz baj. Mindig figylej oda, hogy szappannal ne mosakodj és várjátok ki az előírt időt!!! És NYUGI, mert tényleg a stressztől fog késni.
Mondjuk én hallottam már olyanról, hogy vki teherbe esett ilyesmi mellett, de olyan is van akit az óvszere hagy cserben, sőt, az unokatesóm fogamzásgátló tabi mellett esett teherbe... olyan ismerősöm is van, aki 72 órás tabletta után is terhes maradt- most várja a babát. Szóval tuti biztos nincs, de mindent megtettél azért hogy ne legyen baj.
Amúgy is teherbe esni aért nem olyan könnyű ám általában, nem abból az elenyésző számú nőből kell kiindulni, akik attól is terhesek lesznek ha egy csepp sperma beléjük kerül. Azért a többség nem így működik.
NYUGI!
az előző is én voltam, de ezt még bele akartam írni: feltétlenül nézd meg: www.pharmatex.hu
megtalálod ott, hogy mennyire biztonságos, mennyi a pearl- indexe. Óvszer mellett többen estek teherbe, mint akik így védekeztek. Olvasgass :)
Köszönöm a válaszokat! Ma megjött, eddig még sohasem örültem ennyire neki:-)))
Egyébként hallotam olyanról, hogy valaki teherbe esett és még egyszer vagy kétszer menstruált utána, ezért későn vette észre... Ez hülyeség vagy tényleg lehetséges? Mostmár nem félek, csak érdeklődöm:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!