Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett lehetek-e terhes?
Figyelt kérdés
lassan egy éve szedem a gyógyszert és a barátom is kb. háromszor élvezett el bennem. Mostanában viszont furcsán érzem magam, fáradt vagyok áluszékony, éhes, a kedvem is nagyon hirtelen megváltozik, de rendesen megjön, és ugyanolyan mint mindig. annyira félek a terhességtől hogy Lehet a stressz miatt érzem magam furán, de nem tudom. Kérlek segítsetek. Köszönöm2012. márc. 26. 20:04
1/5 anonim 

válasza:

nem hiszem h terhes vagy, sőt...
bár nem nagyon értem. miért bombázod a szervezeted hormonokkal, ha ezt nem is használjátok ki teljes mértékben?
2/5 anonim 

válasza:

fogamzásgátlás mellett is lehetsz terhes... nincs 100% os védelem viszont elég valószínütlen főleg ha megjön rendesen... szal tuti h nem
3/5 anonim 

válasza:

Nem valószínű a terhesség. Teherbe lehet esni tabletta mellett is, de kicsi rá az esély, főleg ha beléd sem élvez.
Bár én sem értem, hogy ha már hormont szedsz, akkor mért nem élvezed ki maximálisan az előnyeit...
Egyébként ezeket a tüneteket akár a tabletta is okozhatja. Vagy szimplán a tavaszi fáradtság.
4/5 anonim 

válasza:

Vegyél a terhességi tesztet! egy reggeli pisi és pik pak kiderül az igazság
5/5 anonim 

válasza:

Vegyél tesztet! Én fogamzásgázló mellett születtem és nem is vettek észre a 3. hónapig (addig volt anyunak vérzése). Tudom, hogy azóta korszerűbbek ezek a bogyók is, de semmi nem 100%-os.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!