Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek e terhes?
Március 16-án lefeküdtünk a barátommal és nem védekeztünk, de nem élvezett belém. Lehetek-e terhes, ha már pár tünet megjelent vagy csak beképzelem magamnak? Ezek mind olyan tünetek, amik már az első héten jelentkezhetnek és ezért vagyok kicsit megijedve..
- hangulatváltozás, ingerlékenység
-fáradság
-gyakori vizelés
-szegérzékenység
- szédülés
- hányinger, reggeli rosszullét
- érzékeny mellek
Igen lehetsz terhes. Legközelebb gondolkozzatok és egy jó tanács
Megérdemled! 16 évesen arra nincs eszed, hogy védekezz?
Gondlokoztál már hogy hogy adod be anyádéknak, hogy terhes vagy?
mindenki aki a "megerdemled" szot hasznalta megkerem menjen a wc-be es dugja a fejet a friss fekaliak koze. koszonom elore is!
Lehetsz terhes de keves a valoszinusege. sajnos az majd idovel derul ki. megnyugtatlak hogy en egessz eletemben igy szeretkeztem a baratnoimmel es meg senkit nem ejtettem teherbe (28 eves fiu)
Ne ítélkezzünk mások tetteiről, nem ezért vagyunk itt!
Lehetsz terhes, ahogy már mások is írták, hiszen az előváladék tartalmazhat spermát, mindenképp vegyél mielőbb tesztet, ne halogasdd! Ha kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nyugodtan írj!timi.muller@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!