Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 3. levél fogamzásgátló 3....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3. levél fogamzásgátló 3. szeménél is védve vagyok?

Figyelt kérdés
már 2egész levéllel bevettem...mensesem a 7napos szünetben végig volt (minimális)... és most az a kérdésem h ugye így védve vagyok? nem lehetek terhes?... a tájékoztató nem írta h ilyenkor is kellene kiegészítő védekezés...légyszi írjatok,köszi
2009. jún. 14. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen mi a kérdés? Miért ne lennél védve már a 3. (!) levél után?
2009. jún. 14. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:
ilyen téren nagyon parázós vagyok...:$ az zavar vmennyire h miután együtt vagyunk és belémélvez,akk utána kicsit fáj a hasam alja...
2009. jún. 14. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
34%

szerintem normális az, ha fáj a hasad:) de sztem jobb lenne ha gumiba élvezne...

mert ha egészen véletlenül nem hat a szer...akkor lehet, h baba lesz...

mennyi idős vagy? és a fiú?

2009. jún. 14. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Most mit kell szegényt ilyesztgetni! Pont az a lényege a tablettaszedésnek, hogy nem kell előtte kivenni, nem kell gumiban csinálni...stb

Nyugodj meg védett vagy!

2009. jún. 14. 15:22
 5/5 A kérdező kommentje:
épp ezért szedek gyógyszert h ne legyen szükséges a gumi használata...és ez is a lényege az egésznek... amúgy 17éves vagyok,a barátom pedig 23...
2009. jún. 14. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!