Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egyetértetek azzal, hogy ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek azzal, hogy ha a pénisz lelankad az óvszerben, akkor a probléma a srác fejében van?

Figyelt kérdés

Bővebben: minden az agyban dől el, mint tudjuk, ergo, ha a srác nem úgy áll eleve a gumival szembe, hogy "zokniban lábatmosni", hanem úgy, hogy védekezek, mert a saját felelősségem is, tehát ha így áll neki az befolyásolja a lelankadást?!

én személyszerint így gondolom, nem hinném, hogy a fiúknak lenne bármilyen lelki gondja is az óvszerrel kapcsolatban amiért ne állna fel nekik benne :)

szerintetek is minden az agyban dől el?

20/L

2009. jún. 13. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Az én barátomnál is az van hogy ahogy felhúzza lelandkad a becsülete.. de azért életet verünk bele.. viszont nem azért mert "ahj már megint ez a k.rva óvszer nem értem minek kell..." hanem mert egyszerüen az összes kicsi.. és szoritja. igy johogy szar az egész neki..

és igy már nekem sem jó, mert okés hogy eléggé felvan izgukva stb stb de sosem fog tudni óvszerben elmenni. "sajnos" nagy mérettel rendelkezik és jah, semelyik óvszer nem igazán jó. ha más is ilyen problémával küzködik: a lila durex a legjobb.. ha már választani kell a "nagyon szorit" és a "szorit de nem annyira" közt. de hálIsten én már megoldottam a problémát.:fogamzásgátló.

2009. jún. 14. 09:36
 12/18 SzSzili ***** válasza:
68%

Azért lankad le mert kényelmetlen nem azért mert arra gondolunk. Ha te citromot eszel azért fintorogsz mert savanyú, vagy azért mert arra gondolsz hogy savanyú? Nincs velünk semmi gond, én felhúzom mindig pedig kényelmetlen. Az ellen pedig hogy ne lankadjon neked kell tenni.

22f

2009. júl. 14. 16:25
 13/18 anonim ***** válasza:

érdekes felvetés/kérdés. viszont azt tényként vehetjük, hogy NŐ még sosem használt férfi agyat.

A ,,villám válaszoló'', egyetértésüket kifejező női gárda tagjai vegyék ezt is figyelembe! :)

Az éremnek mindíg két oldala van ... mindkét szemszögből nézve.

Ami neked jó, az a másiknak rossz.

Tehát, ha meg akarod győzni a pasid, hogy neked jó legyen, ne úgy tedd, hogy kétségbe vonod azt, hogy neki az a dolog rossz!

2009. júl. 14. 16:48
 14/18 A kérdező kommentje:

akkor megcáfalonadó az a feltevés, hogy : "minden az agyban dől el." ?

nem azért kérdezem, mert erre akarom rávenni a barátom, nálunk ezzel semmi gond nincs..ismerősnél fordult elő, "derogál a gumi" kijelentéssel, meg hogy zokniban lábat mosni :) aláírom, hogy nem fogok lányként pasi aggyal gondolkodni soha az életben, de vannak köztetek, fiúk között elég szélsőséges esetek, akik inkább végignyomják a menetet úgy, hogy majd "vigyázok", minthogy felvegye a gumit (vegyük az esetet úgy, hogy a lány nem szed még tablettát, mert mondjuk most kezd nemi életet élni - az ismerősöm példája működött így)...ilyen eseteknél kicsit úgy érzem, hogy elég önzők tudnak lenni a férfiak...és ha a lány nem hajlandó így belemenni, akkor még ő lesz a hibás, mert miért nem szedi...hát fiúk, oké, hogy kényelmes a szex tablettával, de a jövőben bekövetkező mellékhatásairól a mai napig keveset, szinte semmit sem tudunk, és kicsit sem természetes higyjétek el, hogy plusz hormonnal tömjük mi lányok a testünket, még ha ez a legbiztosabb fog.gátló módszer is...szóval néha szerintem ti is, fiúk is belegondolhatnátok ebbe.

2009. júl. 14. 17:11
 15/18 SzSzili ***** válasza:

Mi is, fiúk, belegondolunk ebbe. Ezért húzunk gumit és ezért lankad le. De ettől még jó a szeretkezés. Légyszíves ne általánosíts a barátnőd barátja alapján. Ha meg feminista akarsz lenni állj be klubba.

(egy gumihasználó férfi)

2009. júl. 14. 17:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, egyetértek. A párom elmondása alapján nem gumiiszonyos, de ahányszor meghallja a mondatot, hogy gumit fel, már lankad is.1x összement gumiban és azóta a 2 dolgot összekapcsolja fejben. "Ha gumi van, szex van és akkor összemegyek". Innentől kezdve 20-ból 1x sikerül felvennie a gumit, amikor csak picit megy össze, de még fel tudja húzni. Ha gumi nélkül beengedem és úgy csináljuk, akkor pár perc múlva minden gond nélkül fel tudja húzni, de utána is vannak kis ernyedések szex közben. Ő már bebeszélte magának, hogy törvényszerű a lankadás gumiban...
2009. júl. 15. 06:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Pesszárium spermaölő zselével. nem hormonális. A hatékonysága pont olyan, mint a gumié, de egyik partner sem érzi szex közben. Így a férfi nem konyul le, a nő meg nem lesz terhes.

Persze a fertőzésektől ez sem véd meg, de jó alternatívája a guminak és a tablettának.

2009. júl. 15. 12:25
 18/18 anonim válasza:
ha tisztában vagy a pénisz merevedésének fiziológiájával tudhatod, hogy a péniszbe áramló vértől lesz merev. ha a vér áramlását korlátozod akkor mitől lenne merev?
2014. nov. 5. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!