Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges akkor továbbszedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretném továbbszedni a fogamzásgátlómat 1 hónappal, azonban ma ár olvastam ilyet h nem ért semmit, mert úgyis megjött. A betegtájékoztatómon az van, ha nyaralás, vizsga miatt el akarom halasztani a menzeszem, akkor ne tartsam meg a 7 napos szünetet, hanem szedjem tovább. De ezt maximum 3 levéllel tehető meg. Nos nekem csak most van rá szükségem 1x legközelebb azt hiszem kibírom.De most muszáj, mert vizsgázom is és VOLT-ra is megyek, amin szerintem nem túl ideális a dolog több szempontból sem.
Előre is köszönöm a válaszokat! ( remélem tapasztalatokkal gazdagak lesznek )
2009. jún. 13. 18:16
1/2 anonim 

válasza:

persze, hogy lehet, nem ertem, mi a kerdes. Ha nem akarod, hogy megjöjjön, akkor, mint ahogy te is irtad, ne tarts szünetet, hanem folytasd a következö levellel. Nekem meg soha nem jött meg, ha igy csinaltam (mondjuk en nem jatszom ezzel sokat, eddig ketszer volt, nyaralas miatt). Egy alkalomtol nem lesz semmi bajod, a 3 level meg arra ertendö, hogy ezt nem csinalhatod folyamatosan, mert tönkre vagod a szervezeted hormonhaztartasat, tehat evente maximum haromszor lehet megcsinalni(nekem legalabbis igy mondta a doki), de ezt, ha nem muszaj, ne hasznald ki :)
2/2 anonim 

válasza:

Igen. Ne tartsd meg a szünetet, de utána feltétlenül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!